Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Flinterdunne zalm
- Ingrediënten:
- bieslook, citroensap, crostini, dille, dilletoppen, mayonaise, versgemalen zwarte peper, zalmfilet en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- carpaccio/tartaar / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, amandelschaafsel, avocado, bakolie, cayennepeper, chilipeper, citroensap, crostini, dille, dilletoppen, droge witte wijn, ei, garnaal, gember, gerookte garnalen, gerookte zalm, honing, kabeljauw, kippenbouillon, komijnpoeder, korianderpoeder, kruiden, peper, saffraan, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: