4 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbechamelsausbloemcaciocavallodroge vermouteifarfallegroentebouillonkalfsschenkelkippenleverkoksroommacaronimozzarellanootmuskaatolijfolieoreganopancettaparmezaanse kaaspeperrisottorijstrozemarijnrunderbouillonrundergehaktrunderstoofvleessaffraanwitte wijn
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Ossobuco met saffraanrisotto

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, kalfsschenkel, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, rozemarijn, saffraan, tijm, tomatenblokjes, ui, vermout, witte wijn, wortel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Farfalle met worst

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, farfalle, knoflook, olijfolie, saucijs, tomaat, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Lasagne al forno

Ingrediënten:
bechamelsaus, bleekselderij, boter, droge vermout, droge witte wijn, ei, kippenlever, knoflook, koksroom, lasagne verde, mozzarella, nootmuskaat, oregano, pancetta, parmezaanse kaas, runderbouillon, rundergehakt, slagroom, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Macaroni met Napolitaanse saus - maccheroni alla napoletana

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, caciocavallo, droge witte wijn, knoflook, macaroni, mozzarella, olijfolie, peper, runderstoofvlees, tomatenpuree, ui, varkensreuzel, verse basilicum, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles