Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Agnolotti uit Piemonte
- Ingrediënten:
- 00-bloem, bloem, ei, eidooier, gekookte ham, parmezaanse kaas, rundvlees, spinazie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, bechamelsaus, bloem, boter, droge witte wijn, eidooier, fontina, gekookte ham, gele paprika, gerookte ham, kalfsvlees, knoflook, melk, olijfolie, peper, pizzadeeg, plantaardige olie, rode paprika, rundvlees, slagroom, snijbiet, tagliatelle, tarwebloem, vers pastadeeg |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel: