Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Anolini met parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- bloem, broodkruim, ei, groentebouillon, parmezaanse kaas, runderbouillon en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | andijvie, artisjok, bacon, bechamelsaus, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boerenbrood, boter, cannelloni, citroensap, droge vermout, droge witte wijn, knoflook, mortadella, nootmuskaat, olijfolie, peper, runderbouillon, slagroom, ui, varkensgehakt, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie: