6 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbechamelsausbladpeterseliebleekselderijbloembloemige aardappelenboerenbroodcitroencognaccrème fraîcheeieidooieremmentalerfontinageel pastadeeggekookte hamgruyèrekipolijfolieparmezaanse kaasvleesbouillonwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Tortellini met vlees- en kaasvulling

Ingrediënten:
bolognesesaus, boter, eidooier, geel pastadeeg, kipfilet, mortadella, nootmuskaat, parmezaanse kaas, ricotta, roomsaus met boter, tomatensaus met room, vleesbouillon, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kaassoep met prei - zuppa de formaggi e porri

Ingrediënten:
boerenbrood, boter, cognac, emmentaler, fontina, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / paddenstoelen / ovenschotel
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Tagliatelle met ragù uit Umbrië

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, crème fraîche, gedroogde paddenstoelen, kip, kippeningewanden, mager kalfsvlees, nootmuskaat, prosciutto, tagliatelle, tomaten, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper en zwarte truffel

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
saus / pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Aardappelsoufflé - soufflé di patate

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, gekookte ham, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / aardappelgerecht
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

De lekkerste stoofpot met pastakussentjes gevuld met aardappel en rucola

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bloemige aardappelen, boter, citroen, kalfswangen, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode ui, rozemarijn, rucola, tijm, tomaat in blik, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles