9 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovisbasilicumbietbleekselderijboterbouillonciabattacitroencitroentijmcrème fraîcheextra vierge olijfoliegedroogde rode peperknoflooklaurierlente-uiolijfoliepeterselieuivenkelzaadvisgratenwortelzeebaarszeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Gestoomde mosselen met venkel en crème fraîche

Ingrediënten:
crème fraîche, extra vierge olijfolie, gedroogde rode spaanse peper, knoflook, mosselen, tijm, venkelknol, witte ui, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Gepocheerde zalmsteak

Ingrediënten:
biet, bleekselderij, laurier, peterselie, tijm, tomaten, ui, venkelknol, witte wijn, witte-wijnazijn, wortel, zalmsteaks, zeezout en zwarte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Basisrecept uit The naked chef:

Visbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, gedroogde rode peper, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, tijm, venkel, visgraten en witte wijn

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Basisrecept uit The Naked Chef is terug:

Visbouillon

Ingrediënten:
gedroogde rode peper, knoflook, olijfolie, peterselie, selderij, tijm, ui, venkel, visgraten en witte wijn

Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Zeebaars in een zak

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, boter, citroen, ei, lente-ui, olijfolie, peper, slagroom, spinazie, venkel, kruiden, witte wijn, zeebaars en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Flitsende visstoof

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, ciabatta, citroen, citroentijm, clams, extra vierge-olijfolie, gamba's, knoflook, lente-ui, mosselen, olijfolie, passata, poon, rode spaanse peper, saffraan, venkel, venusschelp, visfilet, wijting, witte wijn, yoghurt, zeebaars, zeeduivel en zonnevis

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren