6 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bechamelsausbloembraadworstcannellonichampignonchilisauscrème fraîchediepvriesdoperwtjeseieidooierelleboogjesmacaronigedroogd eekhoorntjesbroodgeel pastadeeghamkalfsvleesknoflookmager ontbijtspekmelknootmuskaatontbijtspekparmezaanse kaaspeperslagroomuizoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Lasagne met champignons en ham

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, champignons, gedroogd eekhoorntjesbrood, geel pastadeeg, gekookte ham, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tagliatelle met spekjes en ham

Ingrediënten:
boter, champignon, chilisaus, diepvriesdoperwtjes, doperwtjes, ham, knoflook, ontbijtspek, slagroom, tagliatelle, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Cannelloni uit Napoli

Ingrediënten:
bloem, boter, braadworst, cannelloni, champignon, gekookte ham, parmezaanse kaas, peper, rode wijn, tomatensaus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Nostalgische macaroni

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, crème fraîche, elleboogjesmacaroni, ham, mager ontbijtspek, oude geraspte kaas, paneermeel en ui

Soort:
pasta/noodles / bouillon
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Cannelloni alla Napoletano

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, ei, eidooier, gekookte ham, kalfsvlees, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, rauwe ham, tomatensaus voor cannelloni alla napoletana, vleesjus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles