4 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbokkingboterbouquet garniciabattacitroencognacdroge witte wijnextra vierge olijfoliegelatinekipperknoflooklaoslente-uimadeiramagere kwarkmargarinepaprikapeperpreisambal oelekselderijsjalotuizout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Mousseline de saumon - Zalmmousse

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, cognac, droge witte wijn, gelatine, gelatinepoeder, lente-ui, madeira, nootmuskaat, peper, selderij, sjalot, slagroom, truffel, ui, visfond op basis van witte wijn, wortel, zalm, zalm uit blik en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Bespaar met Jamie:

Gerookte kipperpaté

Ingrediënten:
bokking, ciabatta, citroen, extra vierge olijfolie, groenten, kipper, magere kwark, nootmuskaat en zoet gerookt paprikapoeder

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paté/terrine