Ontbijt / diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Havermoutse pap met honing en fruit
- Ingrediënten:
- citroensap, havermout, honing, melk, noten, slagroom en suiker
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- fruit / gebak, koek, taart, pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | anijssuiker, appel, bakpoeder, boter, bourbonvanille, bramen, ciderazijn, citroenschil, clotted cream, crème fraîche, dessertwijn, druivensuiker, eidooier, eiwit, gedroogde abrikozen, gehakt, havermout, suiker, volle melk, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Ontbijt / diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / nagerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / nagerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De wilde kalender:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit IJs in elk seizoen:
Ontbijt uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten: