Makreelfilet, gebakken, met zoetzure rabarber

Je vindt dit recept op pagina 100 in delicious. magazine - 2013-05 .

Gang:
hoofdgerecht / lunchgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Makreel in een pakketje met rabarber en jonge lisdoddescheuten

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Rabarber, zoetzure, met gebakken makreelfilet

delicious. magazine - 2013-05

Makreel Met Pruimen Ketjaplak En Rabarberchutney

Serveersuggestie Makreel Met Pruimen Ketjaplak En Rabarberchutney

Groentelasagne met vis uit de oven

delicious. magazine - 2009-12

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!