Tomaat-basilicumsaus, bij gepocheerde schelvis

Je vindt dit recept op pagina 80 in delicious. magazine - 2011-13 .

Soort:
saus/dressing/jus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Waterkerssoep, koud, met gerookte schelvis

delicious. magazine - 2011-08

Waterkerssoep, koud, met gerookte schelvis, koud

delicious. magazine - 2011-08

Galettes haddock / Boekweitflensjes met schelvis

Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Schelvis, gepocheerd, met tomaat-basilicumsaus

delicious. magazine - 2011-13

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!