Varkensvlees, Chinees, met chili-karamelsaus

Je vindt dit recept op pagina 114 in delicious. magazine - 2011-05 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Île flottante

Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Pecan pie met banaan

Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Sneewballen met vanille-karamelsaus

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Entenbraten mit Essig-Karamell-Sauce - Gebraden eend met azijn-karamelsaus

Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!