Coquilles, gekaramelliseerd, met bietjes, walnoot en witlof

Je vindt dit recept op pagina 86 in delicious. magazine - 2011-01 .

Gang:
tussengerecht / lunchgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hapjes

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gegrilde st.-jacobsschelpen met een rode bietensaus

Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Rode bietjes met wittewijnsaus

Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Coquilles, gebakken, op witlof met een saus van rode biet

delicious. magazine - 2010-13

Coquilles, gebakken, op witlof, met een saus van rode biet

delicious. magazine - 2010-13

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!