Citroenbruschette met zilte spinazie en parmaham

Je vindt dit recept op pagina 66 in delicious. magazine - 2016-12 .

Soort:
hapjes / eieren, kaas en zuivel

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gevulde pangafilet met parmaham en groene asperges recept - Food and Friends

Een recept uit

Gevulde pangafilet met parmaham

Een recept uit

Prosciutto e anguria (watermeloen met krokante ham en een honing venkelzaad saus)

Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Roodbaars met salie en parmaham

Serveersuggestie Roodbaars met salie en parmaham

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!