Bloemkool-rucolasoep met mascarpone en toast met cannellinidip

Je vindt dit recept op pagina 26 in delicious. magazine - 2016-05 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / vegetarisch / eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Chateaubriand met gebakken bloemkool

Een recept uit Pascale Naessens en William Cortvriendt - Puur & lichter

Chateaubriand met gebakken bloemkool

Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten

Romanesco met zeewiertapenade en zeewierbrood

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Wittebonensoep met bloemkoolblad en olijftoast met cannelinidip

Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!