pasta, rijst, granen en deegwaren

Zoek naar pasta, rijst, granen en deegwaren in jouw eigen kookboeken

Pasta, Rijst, Granen En Deegwaren koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Kasha - Boekweit

Ingrediënten:
boter, bouillon, gebakken boekweit, kippenvet, plantaardige olie, water, zout en zure room

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Kasha met paddenstoelen

Ingrediënten:
boleten, boter, cantharel, kasha, peper, shii-take, ui, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rijst met groenten

Ingrediënten:
bamboescheuten, bleekselderij, gedroogde champignons, gemberwortel, ketjap manis, knoflook, korianderblaadjes, olie, paprika, peper, rijst, taugé, uien, water en zout

Soort:
rijst / deegwaren
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Rijst met konijn - Arr`s amb conill

Ingrediënten:
jonge artisjokken, knoflook, konijn, konijnenlever, olijfolie, peper, rijst, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse doperwten, verse peterselie, wild en zout

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
rijst
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Nasi goerih speciaal (witte rijst speciaal)

Ingrediënten:
abon-abon, ei, kip, knoflook, sajoer toemis, salamblad, sambal goreng boontjes, sambal oelek, santen en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rijst
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Nasi goreng slamatan (Nasi anders dan anders)

Ingrediënten:
asem, djinten, eieren, foelie, ketoembar, kim, knoflook, kruidnagels, rijst, sambal oelek, trassi en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rijst
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Nasi kerrie telor (rijst met ei)

Ingrediënten:
ei, garnalen, kerrie, knoflook, olie, rijst en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rijst
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rijst met garnalen en Chinese kool

Ingrediënten:
chinese kool, gepelde garnalen, kerriepoeder, knoflookpoeder, olie, peper, peterselie, prei, rijst, taugé, ui, water en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / rijst
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Diner / nagerecht uit Mediterrane Odyssee:

Rizogalo: griekse rijstebrij met citroen en kaneel

Ingrediënten:
citroen, eierdooier, fijne kristalsuiker, kaneel, kortkorrelige paprijst, maizena, rozenwater en volle melk

Keuken:
Grieks
Soort:
rijst
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef

Bijgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:

Citroenrijst

Ingrediënten:
basmatirijst, citroen, curryblaadjes, koriander, mosterdzaad, urad dhal en zeezout

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Nasi Koening dadar dan saté (rijst met omelet en kalkoensaté)

Ingrediënten:
citroensap, groene lomboks, kalkoenfilet, ketjap manis, knoflook, koenjit, komkommer, langkorrelrijst, laurier, pindasatésaus, rode lombok en santen

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rijst
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Pilafrijst met spekblokjes en gedroogde vruchten

Ingrediënten:
abrikozen, citroenschil, laurierblad, olijfolie, ontpitte pruimen, peper, rijst, rozijnen, spekblokjes, tijm, ui, water en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / rijst
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Nasi goreng IV (gebakken Chinese rijst)

Ingrediënten:
bieslook, eieren, garnalen, gekookte rijst, ham, kip, knoflook, krab, reuzel, selderij, taugé, ui, varkensvlees, ve-tsin en witte kool

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rijst
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Clamjambalaya

Ingrediënten:
Basilicum, bleekselderij, cajunkruiden, garnalen, gerookte worst, groene paprika, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, langkorrelrijst, olie, oregano, schelpdieren, tijm, tomaat uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
rijst
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Jambalaya met ei en pancetta

Ingrediënten:
Basilicum, bleekselderij, cajunkruiden, ei, garnalen, gerookte worst, groene paprika, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, langkorrelrijst, olie, oregano, pancetta, tijm, tomaat uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
rijst
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Crabjambalaya

Ingrediënten:
Basilicum, bleekselderij, cajunkruiden, garnalen, gerookte worst, groene paprika, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, krabvlees, langkorrelrijst, olie, oregano, tijm, tomaat uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
rijst
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Snack of tussendoortje uit Elseviers culinaire atlas:

Suppli alla Romana - Romeinse rijstkroketten met kaasvulling

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, frituurvet, gedroogde funghi porcini, kalfskotelet, kippenlever, mozzarella, parmezaanse kaas, peper, rauwe ham, rijst, tomaat, ui, vleesjus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Yaki Onigiri gegrilde bolletjes rijst

Ingrediënten:
japanse sojasaus, rijst, sesamolie en yakitori-saus

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:

Sushi-donuts

Ingrediënten:
avocado, dashi poeder, gerookte ham, komkommer, lente ui, limoen, olie, radijs, rijstazijn, sojasaus, suiker, sushirijst, tonijn, wit sesamzaad en zwart sesamzaad

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / nagerecht uit Van piepers tot pasta:

Citroenrijst met romige vanillesaus

Ingrediënten:
citroen, rijst, slagroom, suiker, vanillevla en zakje vanillesuiker

Soort:
rijst
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Rijst met boter & citroen

Ingrediënten:
basmatirijst, boter en citroenschil

Soort:
rijst
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:

Gele pilav met pijnboompitten

Ingrediënten:
blanke rozijnen, boter, citroengras, djinten, knoflook, koenjit, peterselie, pijnboompitten, rijst, sereh en ui

Soort:
rijst
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Rijstsoufflé met rode vruchten

Ingrediënten:
citroenschil, dessertrijst, eierdooiers, eiwitten, melk, rode vruchten, rum, suiker, zelfrijzend bloem en zout

Soort:
rijst
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Wilde rijst met preibloemknopjes

Ingrediënten:
olijfolie, peper, preibloemknopjes, wilde rijst en zout

Soort:
rijst
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Nasi keboeli (Rijst met kip)

Ingrediënten:
djahé, djinten, ketoembar, kip, knoflook, kruidnagels, laos, nootmuskaat, olie, rijst, sereh en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rijst
Een recept uit M. Williams, Chr. MacFadden en Michelle M. Williams - Mixen mengen malen

Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:

Risotto met rode wijn en worst

Ingrediënten:
boter, kippenbouillon, kortkorrelige rijst, olijfolie, parmezaanse kaas, rode wijn, rozemarijn, saucijsjes en ui

Soort:
rijst