pickles

Zoek naar pickles in jouw eigen kookboeken

Pickles koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Scherpe mosterdgroente - hot mustard pickle

Ingrediënten:
bloemkool, boter, geelwortel, gele ui, groene tomaat, kappertje, komkommer, meel, mosterdpoeder, moutazijn, selderijzaad, suiker, witte ui en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vegetarisch / inmaak / pickles
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Rode-koolsalade - pickled red cabbage

Ingrediënten:
grof zout, mixed-pickle-kruiden, moutazijn, rode kool en suiker

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vegetarisch / pickles
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Green Papaya Pickle

Ingrediënten:
birds-eye chilipeper, gember, groene chilipeper, knoflook, olie, papaya, rode ui, suiker, suikerrietazijn, turmeric, zout en zwart mosterdzaad

Soort:
pickles
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:

Brinjal Kasaundi - Auberginepickle

Ingrediënten:
aubergines, chilipeper, curryblad, fenegriekzaad, gemalen komijn, gember, knoflook, kurkuma, mosterdzaad, sesamolie, suiker, wijnazijn en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
pickles
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Bijgerecht / basisrecept uit Thailand, een culinaire reis:

Knoflook pickle - kratiem dong

Ingrediënten:
azijn, knoflook, suiker, water en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / pickles
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Gember pickle - khing dong

Ingrediënten:
azijn, gemberwortel, natriumbicarbonaat, suiker, water en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / pickles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Pittige pickles op zijn Aziatisch

Ingrediënten:
augurken, donkere sesamolie, pasta van chilipeper en knoflook, sojasaus, suiker en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / vegan / pickles
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Macédoine de légumes marinés - Gemarineerde groenten

Ingrediënten:
artisjokharten, asperges, bloemkoolroosjes, chilipeper, citroensap, extra vergine olijfolie, gemberpoeder, haricots verts, knoflook, peultjes, pickles, wortel en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / pickles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gezoute kool met szechuan-peper

Ingrediënten:
chinese kool, donkere sesamolie, groene kool, mirin, pasta van chilipeper en knoflook, sojasaus, suiker, szechuanpeper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch / vegan / pickles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel ingemaakte mango en papaya

Ingrediënten:
azijn, gember, korianderzaad, mango, munt, papayas, suiker en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / vegan / pickles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Kimchi

Ingrediënten:
chilivlokken, chinese kool, grof zeezout, knoflook, lente-ui, savooiekool, sojasaus en suiker

Keuken:
Koreaans
Soort:
vegetarisch / vegan / pickles
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Ingemaakte uien - pickled onions

Ingrediënten:
kruidnagel, mixed-pickle-kruiden, moutazijn, peperkorrel, suiker, zilveruien en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vegetarisch / inmaak / pickles
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:

Torshi left - Roze-raapjes pickle

Ingrediënten:
biet, chilipeper, knoflook, meiraapjes, rode wijnazijn, water, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Libanees / Syrisch / Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / pickles
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Citrons confits (Ou marinés) - Noord-Afrikaanse gezouten citroenen

Ingrediënten:
citroen, citroensap, olie en zeezout

Keuken:
Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / pickles
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Salade van rauwe groenten op zuur

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkoolroosjes, courgette, extra vergine olijfolie, raapjes, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / pickles
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:

Poivron marinés - Gemarineerde paprika's

Ingrediënten:
cayennepeper, extra vergine olijfolie, knoflook, paprika's, wijnazijn en zout

Keuken:
Joods
Soort:
vegan / pickles
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Noord-Afrikaanse macédoine de légumes confits

Ingrediënten:
bloemkool, cayennepeper, chilipeper, chilipoeder, knoflook, kool, korianderzaad, laurier, minimaïs, paprika, peultjes, raapjes, selderijblad, sperziebonen, venkel, water, witte wijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / pickles
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Indiaase macédoine de légumes confit (Chakla bakla)

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, gember, groene chilipeper, knoflook, kool, kurkuma, laurier, minimaïs, paprika, peultjes, raapjes, selderijblad, sperziebonen, suiker, venkel en wortel

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / pickles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Afghaanse ingemaakte tomaten

Ingrediënten:
chilivlokken, ciderazijn, knoflook, korianderzaad, munt, suiker, tomaat en zout

Keuken:
Afghaans
Soort:
vegetarisch / vegan / pickles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Kimchi op basis van lenteui

Ingrediënten:
chilivlokken, grof zeezout, knoflook, lente-ui, sojasaus en suiker

Keuken:
Koreaans
Soort:
vegetarisch / vegan / pickles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Snelle ingemaakte groente op z'n Mexicaans

Ingrediënten:
habanero peper, jalapeño peper, komkommer, korianderzaad, radijs, rode ui, rode wijnazijn, suiker, yamboon en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegetarisch / vegan / pickles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Miso-groente

Ingrediënten:
aubergine, courgette, knolraap, miso en wortel

Keuken:
Japans
Soort:
vegetarisch / vegan / pickles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Snelle gepekelde groente

Ingrediënten:
aubergine, azijn, courgette, dille, komkommer, suiker, zomerpompoen en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / vegan / pickles
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Macédoine de légumes confits - Pickle van gemengde groenten

Ingrediënten:
bloemkool, knoflook, kool, korianderzaad, laurier, minimaïs, paprika, peultjes, raapjes, selderijblad, sperziebonen, venkel, water, witte wijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / pickles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Afghaanse ingemaakte perziken (Tershi)

Ingrediënten:
chilivlokken, ciderazijn, knoflook, korianderzaad, munt, perzik, suiker en zout

Keuken:
Afghaans
Soort:
vegetarisch / vegan / pickles