pekel en marinades

Zoek naar pekel en marinades in jouw eigen kookboeken

Pekel En Marinades koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

gemarineerde ansjovis

Ingrediënten:
citroen, grof zeezout, knoflook, olijfolie extra vergine, verse ansjovis en verse peterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

panharing in t zuur

Ingrediënten:
bloem, citroensap, haring, laurierblad, olie, peperkorrels, pimentkorrels, ui, wijnazijn en zout

Keuken:
Europees / Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Een recept uit Thea Spierings en Food4Eyes.com - Salades

Recept uit Salades:

Marinade voor gegrilde entrecote

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn en tijm

Soort:
pekel en marinades
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

sour vinegar pickles,

Ingrediënten:
azijn, citroenzest, gember, korianderzaad, pectinemethylesterase, steranijs, suiker, water, witte peperkorrels en zout

Soort:
pekel en marinades
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Basisrecept uit Ceviche:

Leche de Tigre / Tijgermelk (de basis van de ceviche)

Ingrediënten:
chilipuree, gember, knoflook, limoensap, rocoto peper, visfilet en visfumet

Keuken:
Peruaans
Soort:
pekel en marinades
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Curing Fish Fillet

Soort:
pekel en marinades
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Brine for Beef Cheek Pastrami

Ingrediënten:
chilivlokken, insta cure® 1, kaneelstokje, korianderzaad, kruidnagel, laurier, mosterdpoeder, roze peperkorrels, peperkorrels, zwart, bruine suiker, venkelzaad, water en zout

Soort:
pekel en marinades
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Basic Phosfate Brine

Ingrediënten:
natriumtripolyfosfaat en zout

Soort:
pekel en marinades
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Sugar preserves,

Ingrediënten:
citroenzest, suiker, vanillemerg en water

Soort:
pekel en marinades
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

sweet vinegar pickles,

Ingrediënten:
azijn, calciumlactaat, knoflook, mosterdzaad, rode chilipeper, water, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
pekel en marinades
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Basic Brine

Ingrediënten:
suiker en zout

Soort:
pekel en marinades
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Basic Dry Rub

Ingrediënten:
kruiden en specerijen, suiker en zout

Soort:
pekel en marinades
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Basic wet cure

Ingrediënten:
insta cure® 1, water en zout

Soort:
pekel en marinades
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

pink salt rub, parametric recipe for

Ingrediënten:
insta cure® 1, kruiden & specerijen, suiker en zout

Soort:
pekel en marinades
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Sweet Dry Rub

Ingrediënten:
kruiden & specerijen, suiker en zout

Soort:
pekel en marinades
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Wiltshire Tank Culture

Ingrediënten:
natriumnitriet, water en zout

Soort:
pekel en marinades
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Umami Brine

Ingrediënten:
honing en usukuchi shoyu sojasaus

Soort:
pekel en marinades
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Basic Seafood Brine

Ingrediënten:
suiker en zout

Soort:
pekel en marinades
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Basic Pink Brine

Ingrediënten:
insta cure® 1 en zout

Soort:
pekel en marinades
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Slow-Curing Rub

Ingrediënten:
kruiden & specerijen, morton tender quick, suiker en zout

Soort:
pekel en marinades
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Basic Sweet Cure

Ingrediënten:
insta cure® 1, water, zoetstof naar keuze en zout

Soort:
pekel en marinades
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

fermented pickles,

Ingrediënten:
melkzuur en zout

Soort:
pekel en marinades
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Marinade China (Marinade voor varkensvlees)

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, djahé, hoisinsaus, jenever, ketjap manis, knoflook, sherry, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
pekel en marinades
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Marinade ajam daging (Kip, vlees marinade)

Ingrediënten:
citroensap, kerrie, lombok, mango, olie, sinaasappelsap, trassiwater en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
pekel en marinades
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Rub for Beef Cheek Pastrami

Ingrediënten:
chilivlokken, jeneverbes, knoflookpoeder, korianderzaad, peperkorrels, zwart, suiker en zout

Soort:
pekel en marinades
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Salt pickles,

Ingrediënten:
suiker en zout

Soort:
pekel en marinades