crumble/gratin

Zoek naar crumble/gratin in jouw eigen kookboeken

Crumble/Gratin koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Daisy Scholte en Jill Overmaat - Koken met restjes is leuk

Lunch / bijgerecht uit Koken met restjes is leuk:

Romige aardappelgratin

Ingrediënten:
aardappel, kaas, knoflook, room en ui

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Bijgerecht uit De flair van eenvoud:

Gratin Dauphinois

Ingrediënten:
aardappel, boter, knoflook, nootmuskaat, peper, slagroom, volle melk en zeezout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner uit De kunst van het koken:

Gratin de pommes de terre et saucisson - Gegratineerde aardappelen, uien en worstjes

Ingrediënten:
aardappelen, bechamelsaus, boter, ei, gruyère, peper, rauwe worst, slagroom, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Ovenschotel met vis en wortel

Ingrediënten:
aardappel, boter, melk, olijfolie, paneermeel, peterselie, witvisfilet en wortel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gratin d'endives - Witlofgratin met ham

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, ei, gekookte ham, room en witlof

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gratin de poireaux - Gegratineerde prei met ham

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, ei, gekookte ham, gruyère, mornaysaus, peper, prei, slagroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:

Gratin de pommes de terre aux anchois - Gegratineerde aardappelen, uien en ansjovis

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovis uit blik, bechamelsaus, boter, ei, gruyère, olie van ansjovis, peper, slagroom, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht / basisrecept uit Desserts nieuwe stijl:

Havermoutdeksel basisrecept

Ingrediënten:
boter, havermout en ongezoet appelsap

Soort:
crumble/gratin
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:

Dauphinois

Ingrediënten:
aardappel, nootmuskaat en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:

tartiflette

Ingrediënten:
aardappel, nootmuskaat, olijfolie, reblochon, slagroom en ui

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter:

Appel-bramen crumble met een mueslidakje

Ingrediënten:
bloem, boter, bramen, goudreinetten, havermout, kaneel, lichte basterdsuiker, muesli en suiker

Soort:
crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / nagerecht uit Koken met Karin:

Crumble met mango, gember en walnoten

Ingrediënten:
bloem, boter, gember, mango, suiker en walnoten

Soort:
crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Gegratineerd herfstfruit

Ingrediënten:
bramen, citroensap, donkere basterdsuiker, handpeer, koekkruiden, pitloze druiven en slagroom

Soort:
fruit / crumble/gratin
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:

Macaroni gratin

Ingrediënten:
bloem, boter, comté, lange macaroni, nootmuskaat en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:

Groenten à la nicoise gratin

Ingrediënten:
aubergine, courgette, knoflook, laurier, olijfolie, tijm, tomaat, ui en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made 1 notitie

Lunch / bijgerecht uit Home made:

gegratineerde pompoentjes

Ingrediënten:
cayennepeper, crème fraîche, ei, kaas, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder en pompoen

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / nagerecht uit Eten en zo:

Appel-speculaascrumble

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, friszure appel, kaneel, rietsuiker, roomboter, speculaaskruiden en zout

Soort:
crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Bijgerecht uit Nigella Express:

Gratin van aardappelen en paddenstoelen

Ingrediënten:
aardappel, boter, kastanjechampignons, knoflookolie, volle melk en witte wijn

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Recept uit Crumbles en gratins:

Minicrumbles met groene tomaten en groene thee

Ingrediënten:
bloem, boter, groene thee, groene tomaat, olie, steranijs en suiker

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Recept uit Crumbles en gratins:

Crumble met appels, uitjes en currypasta

Ingrediënten:
appel, boter, currypasta, havermoutvlokken, kokosmelk, koriander, pareluitjes, parmezaanse kaas, sesamzaad en sjalot

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / bijgerecht uit Home made:

Friet van schorseneer en wortel, gegratineerd met gorgonzola

Ingrediënten:
amandel, gorgonzola, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn, schorseneren, slagroom en winterpeen

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Recept uit Crumbles en gratins:

Clafoutis met druiven, appels en walnoten

Ingrediënten:
appel, blauwe druiven, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, melk en walnoten

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Recept uit Crumbles en gratins:

Clafoutis met kersen

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gist, kersen, melk en suiker

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Recept uit Crumbles en gratins:

Crumble met ananas en vanille

Ingrediënten:
ananas, bloem, boter, kandijsuiker, rietsuiker en vanillearoma

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Recept uit Crumbles en gratins:

Crumble met peren en speculaas

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, gemberpoeder, ijs (water), peren op siroop, rozijnen, speculaas en suiker

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Recept uit Crumbles en gratins:

Clafoutis met abrikozen

Ingrediënten:
abrikoos, amandelschaafsel, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker en melk

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch