crumble/gratin

Zoek naar crumble/gratin in jouw eigen kookboeken

Crumble/Gratin koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Daisy Scholte en Jill Overmaat - Koken met restjes is leuk

Lunch / bijgerecht uit Koken met restjes is leuk:

Romige aardappelgratin

Ingrediënten:
aardappel, kaas, knoflook, room en ui

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Bijgerecht uit De flair van eenvoud:

Gratin Dauphinois

Ingrediënten:
aardappel, boter, knoflook, nootmuskaat, peper, slagroom, volle melk en zeezout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:

Gratin de pommes de terre aux anchois - Gegratineerde aardappelen, uien en ansjovis

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovis uit blik, bechamelsaus, boter, ei, gruyère, olie van ansjovis, peper, slagroom, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht / basisrecept uit Desserts nieuwe stijl:

Havermoutdeksel basisrecept

Ingrediënten:
boter, havermout en ongezoet appelsap

Soort:
crumble/gratin
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner uit De kunst van het koken:

Gratin de pommes de terre et saucisson - Gegratineerde aardappelen, uien en worstjes

Ingrediënten:
aardappelen, bechamelsaus, boter, ei, gruyère, peper, rauwe worst, slagroom, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gratin de poireaux - Gegratineerde prei met ham

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, ei, gekookte ham, gruyère, mornaysaus, peper, prei, slagroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gratin d'endives - Witlofgratin met ham

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, ei, gekookte ham, room en witlof

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Ovenschotel met vis en wortel

Ingrediënten:
aardappel, boter, melk, olijfolie, paneermeel, peterselie, witvisfilet en wortel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Ovenschotel met varkensvlees en zoete aardappel

Ingrediënten:
aardappel, boter, hammetje, knoflook, limoensap, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, runderbouillon, tomaat, ui, voorbout van varken en zoete aardappel

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Recept uit Crumbles en gratins:

Crumble met tomaten

Ingrediënten:
bloem, boter, geitenkaas, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rozemarijn, slagroom, tijm en tomaat

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / nagerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Crumble met appel en passievrucht

Ingrediënten:
appel, basterdsuiker, bloem, boter, havermout, passievrucht, slagroom en suiker

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / bijgerecht uit Home made:

Gratin van topinamboer

Ingrediënten:
boter, creme fraiche, gruyere, peper, slagroom, topinamboer en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Pompoen-wortelgratin

Ingrediënten:
knoflook, peper, peterselie, pittige kaas, pompoen, slagroom, worteltjes, zonnebloemolie, zout en zure appel

Keuken:
Duits
Soort:
crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Koch! vegetarisch:

Aardappel−walnootgratin

Ingrediënten:
bieslook, eieren, g boter, gehakt, gepelde walnoten, geraspte emmentaler, ml melk, nootmuskaat, peper, vastkokende aardappelen en zout

Keuken:
Duits
Soort:
crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht / basisrecept uit Desserts nieuwe stijl:

Krokante kruimellaag basisrecept

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine basterdsuiker, havermout, sinaasappelrasp en walnoten

Soort:
crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:

Pompoen en kaneel gratin

Ingrediënten:
ei, kaneel, pompoen, rietsuiker en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter:

Appel-bramen crumble met een mueslidakje

Ingrediënten:
bloem, boter, bramen, goudreinetten, havermout, kaneel, lichte basterdsuiker, muesli en suiker

Soort:
crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:

tartiflette

Ingrediënten:
aardappel, nootmuskaat, olijfolie, reblochon, slagroom en ui

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Bijgerecht uit Nigella Express:

Gratin van aardappelen en paddenstoelen

Ingrediënten:
aardappel, boter, kastanjechampignons, knoflookolie, volle melk en witte wijn

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made 1 notitie

Lunch / bijgerecht uit Home made:

gegratineerde pompoentjes

Ingrediënten:
cayennepeper, creme fraiche, ei, kaas, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder en pompoen

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / nagerecht uit Eten en zo:

Appel-speculaascrumble

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, friszure appel, kaneel, rietsuiker, roomboter, speculaaskruiden en zout

Soort:
crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / nagerecht uit Koken met Karin:

Crumble met mango, gember en walnoten

Ingrediënten:
bloem, boter, gember, mango, suiker en walnoten

Soort:
crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Ontbijt / brunch / diner / nagerecht uit Liever lokaal:

Rabarbercrumble

Ingrediënten:
amandelmeel, bloem, boter, foelie, gember, griesmeel, hazelnootmeel, polenta, rabarber, rozijnen, sinaasappelsap en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:

Macaroni gratin

Ingrediënten:
bloem, boter, comté, lange macaroni, nootmuskaat en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:

Groenten à la nicoise gratin

Ingrediënten:
aubergine, courgette, knoflook, laurier, olijfolie, tijm, tomaat, ui en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch