Nieuw-Zeelands

Zoek naar Nieuw-Zeelands in jouw eigen kookboeken

Nieuw Zeelands koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Canterbury lamb with honey - Lam met honing uit Canterbury

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, gemberpoeder, honing, knoflook, lamsbout, peper, tomaat, ui, wortel en zout

Keuken:
Nieuw-Zeelands
Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Pavlova

Ingrediënten:
aardbeien, ananas, azijn, banaan, eiwit, kiwi, maïzena, slagroom, suiker en zout

Keuken:
Australisch / Nieuw-Zeelands
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Toheroa soup - Toheroasoep

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, melk, mosselen, nootmuskaat, peper, peterselie, room, toheroa, visbouillon en zout

Keuken:
Nieuw-Zeelands
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het ATAG kookboek:

Pavlova met blauwe bes en bakkersroom

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakkersroom, blauwe bessen, citroensap, citroenverbana, ei, fijne kristalsuiker, maïzena, munt, nougatine en poedersuiker

Keuken:
Nieuw-Zeelands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / nagerecht / dessert uit Hoe dan?!:

Pavlova

Ingrediënten:
citroensap, eiwit, frambozen, poedersuiker, rood fruit, slagroom, suiker en vanillesuiker

Keuken:
Australisch / Nieuw-Zeelands
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / nagerecht uit Story on a Plate:

Pavlova

Ingrediënten:
aardbeien, marshmalloschuim, passiefruit, passiefruitmeringue, passiefruitwrongel, slagroom en viooltjes

Keuken:
Amerikaans / Internationaal / Nieuw-Zeelands
Soort:
vegetarisch