Toscaans

Zoek naar Toscaans in jouw eigen kookboeken

Toscaans koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Lunch / bijgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Brood met tomaat en basilicum

Ingrediënten:
gist, olijfolie, verse basilicum, tarwebloem, zongedroogde tomaat en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Lunch / bijgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Brood met tomaat en basilicum

Ingrediënten:
gist, olijfolie, verse basilicum, tarwebloem, zongedroogde tomaat en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Lunch / bijgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Pane Toscana met roomkaas

Ingrediënten:
gist, italiaanse bloem, olijfolie, roomkaas en water

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Pane Toscana

Ingrediënten:
gist, italiaanse bloem, olijfolie en water

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Pollo al salvia e aglio al grillia - Gegrilde kip met salie en knoflook

Ingrediënten:
boter, grof zout, knoflook, maïskip, olijfolie, peterselie, salie, witte wijnazijn en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / bijgerecht uit Een jaar in Toscane:

Bietole - Snijbiet

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, olijfolie, snijbiet, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Risotto al parmigiano - Risotto met parmezaanse kaas

Ingrediënten:
langkorrelrijst, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, witte ui en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
bouillon
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Uova sode con aglio - Hardgekookte eieren met knoflook

Ingrediënten:
ei, knoflook, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Ontbijt uit Een jaar in Toscane:

Uova in tegame - Eieren uit de koekenpan

Ingrediënten:
ei, olijfolie, toscaans brood en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Snack of tussendoortje / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een jaar in Toscane:

Crostini neri - Zwarte toast

Ingrediënten:
bleekselderij, kippenlever, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Arrosto di agnello - Geroosterd lamsvlees

Ingrediënten:
gerookte doorregen bacon, grof zout, knoflook, lamsbout, olijfolie, pancetta, rozemarijn, wijnazijn en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / bijgerecht uit Een jaar in Toscane:

Cardi alla besciamella - Kardoen met bechamelsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, kardoen, melk, parmezaanse kaas, peper en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Snack of tussendoortje uit Een jaar in Toscane:

Castagnole - Carnavalsoesjes

Ingrediënten:
anijslikeur, bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, cognac, ei, olijfolie, poedersuiker, rum, suiker en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Een jaar in Toscane:

Ricotta con caffé - Ricotta met koffie

Ingrediënten:
espressokoffie, ricotta en suiker

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / nagerecht uit Een jaar in Toscane:

Pere e pecorino - Peren en pecorino

Ingrediënten:
pecorino toscano en peer

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Frittata con cacio - Frittata met kaas

Ingrediënten:
cheddar, ei, gruyère, olijfolie, pecorino, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Stracciatella - Bouillon met ei

Ingrediënten:
bouillon, ei, fijn wit broodkruim, parmezaanse kaas en pecorino

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Baccalà in umido - Gekookte stokvis

Ingrediënten:
bloem, knoflook, peterselie, stokvis, tomaten, tomatenpassata, tomaten uit blik, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Stracotto - Runderstoof

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, olijfolie, pancetta, prosciutto, rode wijn, runderbovenbil, runderstaartstuk, tomaten, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees / bouillon
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Aquacotta con funghi - Paddenstoelensoep

Ingrediënten:
bouillon, eekhoorntjesbrood, ei, ingemaakte tomaat, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, toscaans brood, water, wilde munt, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Snack of tussendoortje / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een jaar in Toscane:

Fegatini al burro - Kippenlever met boter

Ingrediënten:
ansjovis, boter, brood, kappertjes, kippenlevers en witte wijn

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een jaar in Toscane:

Bruschetta al cavolo nero - Bruschetta met cavolo nero

Ingrediënten:
cavolo nero, olijfolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Vitello in padella - Gebakken kalfsvlees

Ingrediënten:
kalfsfilet, knoflook, olijfolie, peper, salie, witte wijn en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Tagliatelle con parmigiano - Tagliatelle met parmezaansae kaas

Ingrediënten:
boter, parmezaanse kaas en tagliatelle

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / bijgerecht uit Een jaar in Toscane:

Piselli con prosciutto - Doperwten met prosciutto

Ingrediënten:
bacon, doperwten, knoflook, olijfolie, pancetta, salie, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
bouillon / groente
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Cotechino con lenticche - Varkensworst op linzen

Ingrediënten:
bleekselderij, cotechino, gedroogde linzen, olijfolie, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
bouillon