Toscaans

Zoek naar Toscaans in jouw eigen kookboeken

Toscaans koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Lunch / bijgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Brood met tomaat en basilicum

Ingrediënten:
gist, olijfolie, verse basilicum, tarwebloem, zongedroogde tomaat en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Lunch / bijgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Brood met tomaat en basilicum

Ingrediënten:
gist, olijfolie, verse basilicum, tarwebloem, zongedroogde tomaat en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Basisrecept uit Een jaar in Toscane:

Conserva di pomodori - Tomatenpuree

Ingrediënten:
bleekselderij, gele ui, tomaten, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegan / inmaak
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Gallina in salmi - Gestoofde kip

Ingrediënten:
bleekselderij, kip, kippenlever, laurier, olijfolie, rode wijn, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Faraona in salmi - Gestoofde parelhoen

Ingrediënten:
bleekselderij, kippenlever, laurier, olijfolie, parelhoen, rode wijn, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Aquacotta con funghi - Paddenstoelensoep

Ingrediënten:
bouillon, eekhoorntjesbrood, ei, ingemaakte tomaat, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, toscaans brood, water, wilde munt, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Arrosto di agnello - Geroosterd lamsvlees

Ingrediënten:
gerookte doorregen bacon, grof zout, knoflook, lamsbout, olijfolie, pancetta, rozemarijn, wijnazijn en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Recept uit Een jaar in Toscane:

Baldino di castagna - Kastanjecake

Ingrediënten:
citroenschil, kastanjemeel, olijfolie, rozemarijn, water en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Porcini al griglia

Ingrediënten:
bonenkruid, eekhoorntjesbrood, extra vergine olijfolie, knoflook, peterselie, wilde munt, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
barbecue/grill / vegan / paddenstoelen
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Pollo al salvia e aglio - Kip met salie en knoiflook

Ingrediënten:
boter, grof zout, knoflook, maïskip, peterselie, salie en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een jaar in Toscane:

Pansanella - Broodsalade

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, komkommer, olijfolie, peterselie, toscaans brood, ui, wijnazijn, zoete tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Lijster met jeneverbessen

Ingrediënten:
jeneverbessen, kippenlever, knoflook, laurier, lijster, olijfolie, peper, rode wijn, toscaans brood en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gevogelte / bouillon
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Gegrilde lijster

Ingrediënten:
lijster, olijfolie en polenta

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Pollo al salvia e aglio al grillia - Gegrilde kip met salie en knoflook

Ingrediënten:
boter, grof zout, knoflook, maïskip, olijfolie, peterselie, salie, witte wijnazijn en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Ribollita

Ingrediënten:
lente-ui, olijfolie en zuppa di pane

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Acquacotta con peperoni - Soep met paprika

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, knoflook, rode paprika, toscaans brood, ui, vleestomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Recept van Een jaar in Toscane:

1

Keuken:
Toscaans
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Pomodori fritti - Gefrituurde tomaten

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, bloem, maïsmeel, mozzarella, olijfolie en vleestomaat

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / nagerecht / bij de koffie uit Een jaar in Toscane:

Crostata di marmellata - Jamtaart

Ingrediënten:
abrikozenjam, bakpoeder, bloem, boter, ei, suiker en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / pudding / vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Snack of tussendoortje / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een jaar in Toscane:

Crostini neri - Zwarte toast

Ingrediënten:
bleekselderij, kippenlever, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Stracotto - Runderstoof

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, olijfolie, pancetta, prosciutto, rode wijn, runderbovenbil, runderstaartstuk, tomaten, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees / bouillon
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Polenta al sugo - Polenta met ragù

Ingrediënten:
grof maïsmeel, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, ragù en water

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
pap
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Cinghiale - Everzwijn

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, salie, witte wijn en zwijnenlende

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / bijgerecht uit Een jaar in Toscane:

Gefrituurde courgette

Ingrediënten:
courgette, olijfolie en peterselie

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / nagerecht uit Een jaar in Toscane:

Ciambellone - Sponge cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, brandy, ei, likeur, melk, mistrà, rum en suiker

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Frittata affogata - Gesmoorde omelet

Ingrediënten:
basilicum, ei, olijfolie, tomatensaus, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch