Toscaans

Zoek naar Toscaans in jouw eigen kookboeken

Toscaans koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Lunch / bijgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Brood met tomaat en basilicum

Ingrediënten:
gist, olijfolie, verse basilicum, tarwebloem, zongedroogde tomaat en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Lunch / bijgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Brood met tomaat en basilicum

Ingrediënten:
gist, olijfolie, verse basilicum, tarwebloem, zongedroogde tomaat en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken rijst met witte bonen op z'n Toscaans

Ingrediënten:
cannellinibonen, knoflook, koriander, langkorrelrijst, olijfolie, paprika, peper, peterselie, salie, witte bonen en zout

Keuken:
Toscaans
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Pompoentaart - torta di zucca

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, eieren, gemberpoeder, kaneel, melk, pompoen, rozenwater, saffraan en suiker

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Snack of tussendoortje uit Een jaar in Toscane:

Schiacciata

Ingrediënten:
gist, harde bloem, olijfolie, prosciutto, rozemarijn, salami, salie, tomatenpuree, water en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / bijgerecht uit Een jaar in Toscane:

Gevulde courgette

Ingrediënten:
courgette, kalfsgehakt, knoflook, parmezaanse kaas, peper, peterselie en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Tortellini - Gevulde pasta

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kippenborst, knoflook, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, peterselie en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Pappa al pomodoro - Tomatenbroodsoep

Ingrediënten:
basilicum, bouillon, knoflook, olijfoliebrood, tomaten, toscaans brood, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Filetto di tacchino al prosciutto - Kalkoenfilet met prosciutto

Ingrediënten:
boter, fontinakaas, grovierakaas, kalkoenborst en parmaham

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Acquacotta con peperoni - Soep met paprika

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, knoflook, rode paprika, toscaans brood, ui, vleestomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / nagerecht uit Een jaar in Toscane:

Ciambellone - Sponge cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, brandy, ei, likeur, melk, mistrà, rum en suiker

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Lunch / snack of tussendoortje / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een jaar in Toscane:

Pinzimonio

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, radijs, selderij, venkel, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Cinghiale - Everzwijn

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, salie, witte wijn en zwijnenlende

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / bijgerecht uit Een jaar in Toscane:

Gefrituurde courgette

Ingrediënten:
courgette, olijfolie en peterselie

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een jaar in Toscane:

Bruschetta

Ingrediënten:
grof zout, knoflook, olijfolie, toscaans brood, witte truffel en zwarte truffel

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Ribollita

Ingrediënten:
lente-ui, olijfolie en zuppa di pane

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Basisrecept uit Een jaar in Toscane:

Conserva di pomodori - Tomatenpuree

Ingrediënten:
bleekselderij, gele ui, tomaten, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegan / inmaak
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Recept van Een jaar in Toscane:

1

Keuken:
Toscaans
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Pollo al diavolo - Duivelskip

Ingrediënten:
citroensap, kip, olijfolie, peper, peperoncini, rode pepers en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Coniglio al forno - Konijn uit de oven

Ingrediënten:
bacon, gedroogde venkel, knoflook, konijn, olijfolie, pancetta, toscaanse saucijs, wild, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Varkensfilet in de pan

Ingrediënten:
knoflook, olie, salie, varkensfilet, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Crostini di fegatini - Toast met kippenlever

Ingrediënten:
bouillon, citroensap, citroenschil, kappertjes, kippenlever, olijfolie, stokbrood, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Prosciutto con fichi freschi - Prosciutto met verse vijgen

Ingrediënten:
parmaham en vijg

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Recept uit Een jaar in Toscane:

Frittata di sanguinaccio - Bloedworstfrittata

Ingrediënten:
ei en sanguimaccio

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Recept uit Een jaar in Toscane:

Ragù - Vleessaus

Ingrediënten:
bladselderij, bleekselderij, gehakt, ingemaakte tomaat, italiaanse saucijsen, olijfolie, pancetta, peterselie, prosciutto, tomaten, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
warme sauzen
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Recept uit Een jaar in Toscane:

Ingemaakte hele tomaten

Ingrediënten:
basilicum en tomaat

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegan / inmaak