Hongaars

Zoek naar Hongaars in jouw eigen kookboeken

Hongaars koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

hongaarse bonensoep

Ingrediënten:
bieslook, groene paprika, knoflook, olie, salami, scherp paprikapoeder, soepgroenten, suiker, ui, vleestomaat, water, witte bonen, witte peper en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Hongaarse stoofschotel met paprika Lescó

Ingrediënten:
doorregen spek, gele paprika, groene paprika, knoflookworst, paprikapoeder edelsusz, reuzel, rode paprika, tomaat, ui, witte peper en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Hongaarse asperges

Ingrediënten:
asperges, boter, ham, oud brood, paprikapoeder, peper, slagroom en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
groente
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Hongaarse kersensoep

Ingrediënten:
bordeauxwijn, citroensap, citroenschil, fruitige rosé, kaneelstokje, kersenpitten, maïzena, riesling, zout, zure kers en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / suikerwerk
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Cabbage dumplings - Koolnoedels

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, gruyère, kool, melk, reuzel, zachte broodjes en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
noedels
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Strapachka - Aardappelnoedels

Ingrediënten:
aardappelen, cottage cheese, doorregen spek, ei, reuzel, volkorenmeel en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
varkensvlees / noedels
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Cottage cheese dumplings - Noedels van cottage cheese

Ingrediënten:
cottage cheese, ei, griesmeel, reuzel, wit broodkruim, zout en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
noedels
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Pannenkoekenbeslag 2

Ingrediënten:
bloem, ei, melk, olie, sodawater, suiker en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Pannenkoekenbeslag 1

Ingrediënten:
bakolie, bloem, ei, melk, sodawater, suiker en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Notenvulling

Ingrediënten:
abrikozenmarmelade, appel, citroenrasp, fijne suiker, gemalen noten, honing, kaneel, melk, rozijnen en vanillesuiker

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch / condiment
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Pacalpörkölt - Penspörkölt

Ingrediënten:
knoflook, pens, plantaardig vet, reuzel, rozenpaprikapoeder, tomaat, ui en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Rántott karfiol - Gepaneerde bloemkool

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, ei, olie, paneermeel en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Rántott sertésborda - Gepaneerde varkenskoteletten

Ingrediënten:
bloem, ei, olie, paneermeel, varkenskotelet en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Túrós Pogácsa - Kwark-pogácsa

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, eidooier, kwark, plantaardig vet, reuzel en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Zsemlegombóe - Semmelknoedels

Ingrediënten:
bloem, ei, melk, oud brood, plantaardig vet, reuzel en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Gistdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, gist, melk en poedersuiker

Keuken:
Hongaars
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Mákos guna mézzel - Maanzaadschotel met honing

Ingrediënten:
boter, honing, maanzaad, melk, poedersuiker en zoete croissants

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Mandulás pisztráng - Forel met amandelen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, citroen, forel, paneermeel en peterselie

Keuken:
Hongaars
Soort:
vis
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Pisztráng kékre főzve - Blauwe forel

Ingrediënten:
forel, kruidnagels, laurier, peperkorrels, soepgroenten, ui, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vis
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Basisrecept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Chocoladebiscuitdeeg

Ingrediënten:
bloem, cacao, eidooier, eiwit en poedersuiker

Keuken:
Hongaars
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Vulling en toplaag

Ingrediënten:
abrikozenmarmelade, cacaopoeder, rozijnen, slagroom en walnoten

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Basisrecept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Rumcouverture

Ingrediënten:
citroenrasp, geraffineerde suiker, rum en sinaasappelrasp

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegan
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Hartige griesmeelpasta

Ingrediënten:
griesmeelpasta en groente in het zuur

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Zöldségleves - Groentesoep

Ingrediënten:
bloem, leverballetjes, mild paprikapoeder, paprika, peper, peterselie, peterseliewortel, plantaardig vet, reuzel, tomaat, wortel en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Basisrecept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Chocoladecouverture

Ingrediënten:
bittere chocolade, eiwit en poedersuiker

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Basisrecept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Biscuitdeeg van notenmeel

Ingrediënten:
eidooier, eiwit, geraspte walnoten en poedersuiker

Keuken:
Hongaars
Soort:
koek en gebak / vegetarisch