Hongaars

Zoek naar Hongaars in jouw eigen kookboeken

Hongaars koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

hongaarse bonensoep

Ingrediënten:
bieslook, groene paprika, knoflook, olie, salami, scherp paprikapoeder, soepgroenten, suiker, ui, vleestomaat, water, witte bonen, witte peper en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Hongaarse stoofschotel met paprika Lescó

Ingrediënten:
doorregen spek, gele paprika, groene paprika, knoflookworst, paprikapoeder edelsusz, reuzel, rode paprika, tomaat, ui, witte peper en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Paprika met zure room

Ingrediënten:
boter, knoflook, olijfolie, paprika, paprikapoeder, pruimtomaten, ui, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Hongaars
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Ganzenbout - libacomb

Ingrediënten:
aardappel, ganzenbout, ganzenvet, groene paprika, knoflook, komijn, tomaat, ui, verse peterselie, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kalfspörkölt - borjúpörkölt

Ingrediënten:
kalfsvlees, knoflook, paprika, reuzel, tomaat, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Káposztás kocka - Koolvlekjes

Ingrediënten:
lintpasta, plantaardig vet, reuzel, suiker, witte kool, zout en zwarte peper

Keuken:
Hongaars
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Basisrecept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Csipetke - Geplukte pasta

Ingrediënten:
bloem, ei en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Basisrecept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Cérnametélt, Kockatészta, eperlevél - Vierkante pasta en engelenhaar

Ingrediënten:
bloem, ei en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Galuska/nokedli - Deegballetjes als bijgerecht

Ingrediënten:
bloem, ei, plantaardig vet, reuzel en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Zoete griesmeelpasta

Ingrediënten:
griesmeelpasta en warme marmelade

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Galuska/nokedli - Deegballetjes voor in de soep

Ingrediënten:
bloem, ei, peper, peterselie en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Paradicsomsaláta

Ingrediënten:
olie, peper, peterselie, tomaat en ui

Keuken:
Hongaars
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Hortobágyi palacsinta - Gevulde pannenkoeken

Ingrediënten:
kalfsfilet, kipfilet, pannenkoeken, paprika, paprikapoeder edelsusz, peterselie, plantaardig vet, reuzel, tomaat, ui, zout en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
kalfsvlees / gevogelte
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Pörkölt esirke - Kipstoofschotel

Ingrediënten:
kip, milde paprikapoeder, paprika, paprikapoeder edelsusz, plantaardig vet, reuzel, tomaat, ui en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Gulyàsleves - Goulashsoep

Ingrediënten:
aardappelen, bladselderij, karwijzaad, knoflook, paprika, paprikapoeder edelsusz, pasta, peterseliewortel, rundernek, runderschouder, tomaat, vet, wortel en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Borjúpaprikás

Ingrediënten:
bloem, kalfsschouder, paprika, plantaardig vet, reuzel, rozenpaprika, tomaat, ui, zout en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Sertéspörkölt - Varkensstoofschotel

Ingrediënten:
paprika, paprikapoeder, plantaardig vet, reuzel, tomaat, ui, varkensbout, varkensschouder en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
stoofgerecht / varkensvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Borsos tokány - Peperstoofschotel

Ingrediënten:
knoflook, peper, plantaardig vet, reuzel, runderbovenschenkel, tomatenpuree, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Tomatensaus

Ingrediënten:
suiker, tomaten en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Goulashsoep voor 10 personen of voor 2 dagen

Ingrediënten:
bloem, croutons, karwijzaad, knoflook, ontbijtspek, parmezaanse kaas, reuzel, riblappen, rode paprika, rozenpaprika, runderbouillon, tomatenpuree, vastkokende aardappel, wijnazijn, zonnebloemolie en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsvlees Tokány

Ingrediënten:
dieetmargarine, karwijzaad, knoflook, koolblad, laurier, mager lamsvlees, medium sherry, paprikapoeder, sjalot, tomaten, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Hongaars
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Kovaszós uborka - Ingemaakte augurken

Ingrediënten:
augurkensap, basilicum, boerenbrood, dille, dillebloesem, kersenblad, knoflook, majoraan, mierikswortel, ui en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegan / conserven
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Rántott karfiol - Gepaneerde bloemkool

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, ei, olie, paneermeel en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Rántott sertésborda - Gepaneerde varkenskoteletten

Ingrediënten:
bloem, ei, olie, paneermeel, varkenskotelet en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Karfiolleves - Bloemkoolsoep

Ingrediënten:
bloem, bloemkoolroosjes, paprikapoeder edelsusz, peterselie, plantaardig vet, reuzel, zout en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Lescó met spekvet

Ingrediënten:
lescó en spekvet

Keuken:
Hongaars