Hongaars

Zoek naar Hongaars in jouw eigen kookboeken

Hongaars koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

hongaarse bonensoep

Ingrediënten:
bieslook, groene paprika, knoflook, olie, salami, scherp paprikapoeder, soepgroenten, suiker, ui, vleestomaat, water, witte bonen, witte peper en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Hongaarse stoofschotel met paprika Lescó

Ingrediënten:
doorregen spek, gele paprika, groene paprika, knoflookworst, paprikapoeder edelsusz, reuzel, rode paprika, tomaat, ui, witte peper en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gerookte paprika

Ingrediënten:
boter, citroensap, gerookt paprikapoeder, knoflook, olijfolie, paprika, pruimtomaten, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Recept uit De grote Kleyn:

Gombás Vaddisznótokány - Wildzwijn met paprika en paddenstoelen

Ingrediënten:
bloem, bospaddenstoelen, boter, everzwijnbout, everzwijnschouder, paprikapoeder, ui, wildfond, zurre room en zuurkoolspek

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Hongaarse kersensoep

Ingrediënten:
bordeauxwijn, citroensap, citroenschil, fruitige rosé, kaneelstokje, kersenpitten, maïzena, riesling, zout, zure kers en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon / suikerwerk
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Clara ten Houte de Lange en Yolanda van der Jagt - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Pasta met hüttenkäse

Ingrediënten:
hüttenkäse, olijfolie, ontbijtspek, penne, rode ui, verse peterselie en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Snoekbaars op gundels wijze - fogas gundel módra

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, kaas, meel, paneermeel, room, snoekbaars, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
vis
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Chocolade-rumsaus

Ingrediënten:
boter, cacaopoeder, eidooier, melk, pure chocolade, suiker en witte rum

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
pannenkoeken en flensjes / warme sauzen
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Goulash met rijst

Ingrediënten:
bak en braad, bloem, bouillon, goulashkruiden, knoflook, magere runderpoulet, paprikapoeder, peper, peterselie, rijst, rode paprika, tomatenpuree, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gevulde peren - töltött körte

Ingrediënten:
citroensap, peer, suiker, vanillesuiker, walnoten en zure room

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
fruit
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hongaarse groentestoofpot met puylinzen

Ingrediënten:
aardappel, cannellinibonen, chilipeper, honing, kippenbouillon, knoflook, knolraap, koolraap, laurier, paprikapoeder, pastinaak, peterselie, puy-linzen, rode paprika ½, rode ui, rode wijn, sjalot, tomaat uit blik, wortel, zongedroogde tomaat en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
groente
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Boedapester canapé

Ingrediënten:
bieslook, hongaarse salami, mierikswortelboter en witbrood

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Poesta-varkenskoteletten

Ingrediënten:
boter, druiven, knoflook, paprika, paprikapoeder, peper, tokayer, varkenskotelet, zout en zuurkool

Keuken:
Hongaars
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Hongaarse reisherinneringen

Ingrediënten:
azijn, ei, hongaarse salami, kolbas, laurier, paprikasalade, paprikaspek, peterselie, rode paprika uit pot, snoekbaars, soepgroenten, tartaarsaus, tomaten, ui, water, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Kwarkbeleg "Debrecen"

Ingrediënten:
kappertjes, kwark, paprikapoeder, rode paprika uit pot, room, salami, zout en zure augurken

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Boedapester bonensalade

Ingrediënten:
bonenkruid, knoflook, olie, prinsessenbonen, rode paprika, suiker, tabasco, ui, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
salade / vegetarisch / azijn
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hongaarse groentestoofpot met cashewnoten

Ingrediënten:
aardappel, cannellinibonen, cashewnoten, chilipeper, honing, kippenbouillon, knoflook, knolraap, koolraap, laurier, paprikapoeder, pastinaak, peterselie, rode paprika ½, rode ui, rode wijn, sjalot, tomaat uit blik, wortel, zongedroogde tomaat en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
groente
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Hongaarse bonensalade

Ingrediënten:
groene paprika, knoflookpoeder, maïskorrels uit blik, olie, paprikapoeder, ui, wijnazijn, witte bonen, witte kool en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegan
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Boedapester haringsalade

Ingrediënten:
augurk, groene paprika, kalfsvlees, kappertjes, kwark, mosterd, paprikapoeder, rode biet, tomatenpuree, ui, zachtzure appel, zoute haring en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
salade
Serveersuggestie Hongaarse goulash

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Hongaarse goulash

Ingrediënten:
boter, gemalen gedroogde chilipeper, karwijzaad, knoflook, magere runderlappen, paprika, paprikapoeder, tomatenpuree en ui

Keuken:
Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hongaarse groentestoofpot

Ingrediënten:
aardappel, cannellinibonen, chilipeper, honing, kippenbouillon, knoflook, knolraap, koolraap, laurier, paprikapoeder, pastinaak, peterselie, rode paprika ½, rode ui, rode wijn, sjalot, tomaat uit blik, wortel, zongedroogde tomaat en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hongaarse groentestoofpot met champignons

Ingrediënten:
aardappel, cannellinibonen, champignons, chilipeper, honing, kippenbouillon, knoflook, knolraap, koolraap, laurier, paprikapoeder, pastinaak, peterselie, rode paprika ½, rode ui, rode wijn, sjalot, tomaat uit blik, wortel, zongedroogde tomaat en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hongaarse groentestoofpot met cranberry's

Ingrediënten:
aardappel, cannellinibonen, chilipeper, gedroogde cranberry's, honing, kippenbouillon, knoflook, knolraap, koolraap, laurier, paprikapoeder, pastinaak, peterselie, rode paprika ½, rode ui, rode wijn, sjalot, tomaat uit blik, wortel, zongedroogde tomaat en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
groente
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gebraden snoekbaars - fogas egészben sütve

Ingrediënten:
boter, citroen, meel, rookspek, slagroom, snoekbaars, ui, zoet paprikapoeder, zout en zure room

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
vis
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gevulde paprika - töltött papriká

Ingrediënten:
ei, groene paprika, knoflook, meel, reuzel, rijst, tomaat, ui, varkensgehakt, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gevulde pannenkoek volgens Gundel - Palacsinta Gundel módra

Ingrediënten:
boter, ei, meel, melk, sodawater, suiker en zout

Keuken:
Europees / Balkan / Hongaars
Soort:
vegetarisch / pannenkoeken en flensjes / beslag/deeg