Hongaars

Zoek naar Hongaars in jouw eigen kookboeken

Hongaars koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

hongaarse bonensoep

Ingrediënten:
bieslook, groene paprika, knoflook, olie, salami, scherp paprikapoeder, soepgroenten, suiker, ui, vleestomaat, water, witte bonen, witte peper en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Hongaarse stoofschotel met paprika Lescó

Ingrediënten:
doorregen spek, gele paprika, groene paprika, knoflookworst, paprikapoeder edelsusz, reuzel, rode paprika, tomaat, ui, witte peper en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Babfőzelék - Hongaarse bonen

Ingrediënten:
azijn, bloem, gedroogde bruine bonen, gedroogde witte bonen, knoflook, laurier, paprikapoeder, plantaardig vet, reuzel, ui, zout en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Szilvalekváros derelye (Barátfüle) - Deegpakketjes met pruimenmoes (Monniksoren)

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eiwit, kaneel, paneermeel, poedersuiker, pruimenmoes en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Töltött csirke - Gevulde kip

Ingrediënten:
ei, kip, kippenlever, melk, oud brood, peper, peterselie, plantaardig vet, reuzel, ui en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
gevogelte
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Sült csirke - Gebakken kip

Ingrediënten:
kip, majoraan, peterselie, plantaardig vet, reuzel en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
gevogelte
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Csukatejfölös tormával - Snoek in mierikswortelsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, mierikswortel, peper, peterseliewortel, snoek, ui, witte peper, wortel, zout en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
vis
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Farsangi vagy szalagos fánk - Carnavalsbeignets

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, gist, kristalsuiker, melk, olie, poedersuiker, rum, vanillesuiker en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
beignets
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Füstölz lazac fehérspárga korondn - Gerookte zalm op een aspergekroontje

Ingrediënten:
asperges, gerookte zalm, kaviaar en kwartelei

Keuken:
Hongaars
Soort:
vis
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Bélszin Budapest-módra - Runderlende uit Boedapest

Ingrediënten:
champignonhoeden, doperwten, ganzenlever, gerookte ham, gerookt spek, kalfsbotten, olie, paprika, paprikapoeder, peper, plantaardig vet, reuzel, runderfilet, tomaat, ui en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
rundvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Karácsonui pulykasült - Kerstkalkoen

Ingrediënten:
gerookt spek, kalkoen, kweepeer, plantaardig vet, reuzel, tomatenpuree, witte wijn, zout en zure appel

Keuken:
Hongaars
Soort:
gevogelte
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Majonézes krumplisaláta - Aardappelsalade met tartaarsaus

Ingrediënten:
azijn, suiker, tartaarsaus, ui, vastkokende aardappel en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
salade
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Rántott ponty - Gepaneerde karperfilet

Ingrediënten:
bloem, ei, fijn paneermeel, karperfilet, olie en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vis
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Párolt alma - Gestoofde appel

Ingrediënten:
boter, kaneel en rinse appel

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Gestoofde pruimen

Ingrediënten:
boter, kaneel en pruimen

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Paprika-aardappelen met worst

Ingrediënten:
aardappelen, debricziner worst, gerookt spek, karwijzaad, knoflook, paprika, paprikapoeder, spekvet, tomaten, ui, zout en zure room

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Paprika-aardappelen met meelballetjes

Ingrediënten:
aardappelen, gerookt spek, karwijzaad, knoflook, meelballetjes, paprika, paprikapoeder, spekvet, tomaten, ui, zout en zure room

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Gombàs libamàj - Ganzenlever met paddestoelen

Ingrediënten:
bloem, champignons, ganzenlever, ganzenvet, knoflook, melk, peper, peterselie, slagroom, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
gevogelte
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Poestacocktail

Ingrediënten:
barackpálinka, citroenolie, mecsek en rode droge tokajer szamorodni

Keuken:
Hongaars
Soort:
cocktails
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Barackos gombóe - Abrikozenknoedels

Ingrediënten:
aardappelen, abrikozen, bloem, boter, kaneel, paneermeel, poedersuiker en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Kaesapecsenye - Gebraden eend

Ingrediënten:
appel, eend, kweepeer, majoraan en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
gevogelte
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Almds palacsinta - Appelpannenkoek

Ingrediënten:
geraspte appel en pannenkoekenbeslag

Keuken:
Hongaars
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Vörös boros aszalt szilva - Gedroogde pruimen in rode wijn

Ingrediënten:
citroenschil, gedroogde pruimen, kaneel, kruidnagel, rode wijn en suiker

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegan
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Zoete kersen of morellen als taartvulling 2

Ingrediënten:
inmaaksuiker, kaneel, kersen, kruidnagel, morellen en rum

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegan / inmaak
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Zoete kersen of morellen als taartvulling 1

Ingrediënten:
conserveringsmiddel, kaneel, kersen, kruidnagel, morellen, rum en suiker

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegan / inmaak
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Ingemaakte pruimen of kersen

Ingrediënten:
kaneel, kersen, kruidnagel, morellen, pruimen, suiker en water

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegan / inmaak