Hongaars

Zoek naar Hongaars in jouw eigen kookboeken

Hongaars koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

hongaarse bonensoep

Ingrediënten:
bieslook, groene paprika, knoflook, olie, salami, scherp paprikapoeder, soepgroenten, suiker, ui, vleestomaat, water, witte bonen, witte peper en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Hongaarse stoofschotel met paprika Lescó

Ingrediënten:
doorregen spek, gele paprika, groene paprika, knoflookworst, paprikapoeder edelsusz, reuzel, rode paprika, tomaat, ui, witte peper en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Lecsó met rijst

Ingrediënten:
gebakken rijst, lescó en zout

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Buffet uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Gubdel-saláta - Gundel salade

Ingrediënten:
aspergepunten, champignons, citroensap, komkommer, olijfolie, paprika, peterselie, sla, sperziebonen, suiker, tomaat, tomatenpuree, witte peper, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Buffet uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Károlyi saláta - Károlyi salade

Ingrediënten:
augurk, ei, groene paprika, sla, tartaarsaus, tomaat, vastkokende aardappelen en zout

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Töltött hagyma makói módra - Gevulde uien uit Makó

Ingrediënten:
bloem, brood, ei, eidooier, kaas, mager varkensgehakt, melk, peterselie, plantaardig vet, reuzel, slagroom, gezoet, ui, witte peper en zout

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Töltött uborka - Gevulde augurken

Ingrediënten:
champignons, citroensap, ei, mayonaise, olie, peper, peterselie, slabladen, tomaat, ui, worcestersaus, zout en zoute augurk

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Husarenrostbraten

Ingrediënten:
knoflook, oud brood en reuzel

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Székelygulyás - Széklergoulash

Ingrediënten:
bloem, gerookt spek, hanenkammen, paprikapoeder, ui, varkensbout, varkensschouder, zure room en zuurkool

Keuken:
Hongaars
Soort:
stoofgerecht / varkensvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Barackos gombóe - Abrikozenknoedels

Ingrediënten:
aardappelen, abrikozen, bloem, boter, kaneel, paneermeel, poedersuiker en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Fonott borjúszűz Queen Elisabeth módra - Kalfsvlechten à la Queen Elisabeth

Ingrediënten:
aardappel, aardappelpuree, basilicum, champignons, ei, ganzenlever, groene paprika, kalfslende, majoraan, morieljes, olie, peper, peterselie, rijst, rode paprika, rozemarijn, wilde rijst en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Feszty bélszín - Ossenhaas à la Feszty

Ingrediënten:
canapé, gerookt spek, mosterd, olie, paprikapoeder, runderlende, ui en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
barbecue/grill / rundvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Mákos metélt - Maanzaadpasta

Ingrediënten:
citroenrasp, gemalen maanzaad, lintpasta en poedersuiker

Keuken:
Hongaars
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Diós metélt - Nootpasta

Ingrediënten:
lintpasta, poedersuiker en walnoten

Keuken:
Hongaars
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Diótorta - Notentaart

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, melk, poedersuiker, rum, vanillesuiker en walnoten

Keuken:
Hongaars
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Hajdúkáposzta - Zuurkool volgens de Heiduken

Ingrediënten:
aardappel, gepekelde varkenspoot, gerookt spek met zwoerd, knoflook, paprikapoeder, plantaardig vet, reuzel, ui en zuurkool

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Zoete kersen of morellen als taartvulling 2

Ingrediënten:
inmaaksuiker, kaneel, kersen, kruidnagel, morellen en rum

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegan / inmaak
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Vörös boros aszalt szilva - Gedroogde pruimen in rode wijn

Ingrediënten:
citroenschil, gedroogde pruimen, kaneel, kruidnagel, rode wijn en suiker

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegan
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Zoete kersen of morellen als taartvulling 1

Ingrediënten:
conserveringsmiddel, kaneel, kersen, kruidnagel, morellen, rum en suiker

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegan / inmaak
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Debreceni krumpli egytál - Debriciner aardappelgerecht

Ingrediënten:
aardappel, debricziner worst, gerookt spek, paprikapoeder, peterselie, plantaardig vet, reuzel, ui en zout

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Basisrecept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Reszelt tészta - Geraspte deegwaar

Ingrediënten:
bloem en ei

Keuken:
Hongaars
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Ingemaakte pruimen of kersen

Ingrediënten:
kaneel, kersen, kruidnagel, morellen, pruimen, suiker en water

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegan / inmaak
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Paprikás esirke - Paprikakip

Ingrediënten:
bloem, kip, milde paprikapoeder, paprika, paprikapoeder edelsusz, plantaardig vet, reuzel, tomaat, ui, zout en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
gevogelte
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Rántott csirke - Gepaneerde kip

Ingrediënten:
bloem, eieren, kip, olie, paneermeel, peterselie en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
gevogelte
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Sonkás kocka - Hamvlekjes

Ingrediënten:
ei, gekookte ham, lintpasta, paneermeel, peper, plantaardig vet, reuzel, zout en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Grízes metélt - Griesmeelpasta

Ingrediënten:
griesmeel, lintpasta, plantaardig vet en reuzel

Keuken:
Hongaars
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch