Hongaars

Zoek naar Hongaars in jouw eigen kookboeken

Hongaars koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

hongaarse bonensoep

Ingrediënten:
bieslook, groene paprika, knoflook, olie, salami, scherp paprikapoeder, soepgroenten, suiker, ui, vleestomaat, water, witte bonen, witte peper en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Hongaarse stoofschotel met paprika Lescó

Ingrediënten:
doorregen spek, gele paprika, groene paprika, knoflookworst, paprikapoeder edelsusz, reuzel, rode paprika, tomaat, ui, witte peper en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Hongaarse goulash

Ingrediënten:
boter, gemalen gedroogde chilipeper, karwijzaad, knoflook, magere runderlappen, paprika, paprikapoeder, tomatenpuree en ui

Keuken:
Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gekookte goelasj - bográcsgulyás

Ingrediënten:
aardappel, komijnpoeder, paprika, reuzel, runderhart, rundvlees, scherp paprikapoeder, tomaat, ui en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
vlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gebraden ganzenlever - libamaj

Ingrediënten:
ganzenlever, ganzenvet, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gevulde peren - töltött körte

Ingrediënten:
citroensap, peer, suiker, vanillesuiker, walnoten en zure room

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
fruit
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hongaarse groentestoofpot met puylinzen

Ingrediënten:
aardappel, cannellinibonen, chilipeper, honing, kippenbouillon, knoflook, knolraap, koolraap, laurier, paprikapoeder, pastinaak, peterselie, puy-linzen, rode paprika, rode ui, rode wijn, sjalot, tomaat uit blik, wortel, zongedroogde tomaat en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
groente
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Poesta-varkenskoteletten

Ingrediënten:
boter, druiven, knoflook, paprika, paprikapoeder, peper, tokayer, varkenskotelet, zout en zuurkool

Keuken:
Hongaars
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Paprikahaantje - paprikás csirke

Ingrediënten:
haan, kippenbouillon, kippenlever, paprikapoeder, rookspek, ui, zout en zure room

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Hongaarse goulash

Ingrediënten:
bouillon, cayennepeper, knoflook, laurier, paprika, paprikapoeder, peper, runderstoofvlees, tijm, tomaten, tomatenpuree, uien, varkensstoofvlees en vetstof

Keuken:
Hongaars
Soort:
varkensvlees / rundvlees / lamsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kippenpörkölt - csirskepörkölt

Ingrediënten:
knoflook, paprika, reuzel, soepkip, tomaat, tomatenpuree, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
gevogelte
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Almaleves - Appelsoep

Ingrediënten:
bloem, citroenschil, kaneel, kruidnagel, suiker, zout, zure appel en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Basisrecept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Franse salade

Ingrediënten:
aardappel, augurk, doperwten, peterseliewortel, tartaarsaus en wortelen

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Tarhonyleves - Soep met deegwaar

Ingrediënten:
aardappelen, paprika, paprikapoeder, peterselie, plantaardig vet, reuzel, tarhonya, tomaat en ui

Keuken:
Hongaars
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Tarhonya

Ingrediënten:
bloem, ei, gerstemeel, water en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Hongaarse reisherinneringen

Ingrediënten:
azijn, ei, hongaarse salami, kolbas, laurier, paprikasalade, paprikaspek, peterselie, rode paprika uit pot, snoekbaars, soepgroenten, tartaarsaus, tomaten, ui, water, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Gebakken ganzenlever

Ingrediënten:
ganzenlever, ganzenvet, knoflook, melk, paprikapoeder, ui, water en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
gevogelte
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Tojásos nokedli - Deegwaar met ei

Ingrediënten:
bloem, ei, melk, plantaardig vet, reuzel, zout en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Töltött borjúszegy - Gevulde kalfsborst

Ingrediënten:
bloem, ei, kalfsborst, melk, oud brood, paddenstoelen, peper, peterselie, plantaardig vet, reuzel, tomatenpuree, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Magyaros babsaláta - Hongaarse bonensalade

Ingrediënten:
azijn, bieslook, ei, grote gemengde bonen, olie, peper, selderijloof, suiker, ui en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Tartaarsaus

Ingrediënten:
citroensap, mayonaise, mosterd, peper, verse kruiden, witte wijn en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Tyúkhúsleves - Kippensoep

Ingrediënten:
griesmeelballetjes, kip, knoflook, knolselderij, koolrabi, peperkorrels, peterseliewortel, ui, vermicelli, wortel en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Tarhonyaköret - Deegwaar als bijgerecht

Ingrediënten:
paprikapoeder, plantaardig vet, reuzel, tarhonya, ui en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Kwarkbeleg "Debrecen"

Ingrediënten:
kappertjes, kwark, paprikapoeder, rode paprika uit pot, room, salami, zout en zure augurken

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Basisrecept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Suikerglazuur

Ingrediënten:
poedersuiker en water

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Spárgás bárányborda - Lamskoteletten met asperges

Ingrediënten:
aspergepunten, bloem, boter, champignons, lamskoteletjes, peper, peterselie, plantaardig vet, reuzel en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
lamsvlees