Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Kwartelbout met witte-portsaus
- Ingrediënten:
- appel, boter, kippenbouillon, kwartelbout, maïzena, peper, sjalot, witte port en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Alternatieve naam: kwartelboutjes.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kwartelbout in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kwartelbout:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!: