Cavatappi

Cavatappi wordt beschouwd als pasta.

Zoek naar cavatappi in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met cavatappi in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste cavatappi recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient cavatappi:

Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Pasta met salie-limoen-mozzarellaboter en pompoen

Ingrediënten:
boter, cavatappi, citroen, fusilli bucati, gedroogde pasta, knoflook, komijnzaad, mozzarella, muskuskalebas, olijfolie, pompoen, salie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / bijgerecht uit BioBudget:

Left-over pastataartjes

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, gruyere, italiaanse kruiden, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, prei, slagroom en zout

Soort:
vegetarisch / pasta/noodles
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / voorgerecht uit BioBudget:

Raapstelensoep

Ingrediënten:
cayennepeper, oude kaas, parmezaanse kaas, pasta, pecorino, peper, raapstelen, ui en zout

Soort:
vegetarisch / soep/bouillon / pasta/noodles
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Kippenlever met pasta

Ingrediënten:
bacon, balsamicoazijn, droge sherry, gele kerstomaat, kippenbouillon, kippenlever, knoflook, olijfolie, pasta, rode kerstomaat, rode ui, tomatenpuree en verse spinazie

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Tagliatelle met sesam - roomsaus

Ingrediënten:
aardappels, bladpeterselie, crème fraîche, eekhoorntjesbrood, eidooiers, g bloem, g boter, gehakt, grote ui, olijfolie, pasta, room, salie, tagliatelle, tenen knoflook, versgemalen peper, witte wijn, zout en zwarte sesamzaadjes

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Blanquette de veau

Ingrediënten:
bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooiers, kalfsschouder, laurierblad, l kippenbouillon, room, takjes tijm, tenen knoflook, ui, verse pasta, versgemalen peper, wortels en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Minestrone di mama

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, doperwten, groentebouillon, kievitsbonen, knflook, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, pasta, salie, savooiekool, tomatenpuree, ui en wortel

Soort:
groente
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

koud kunstje

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, groene olijven, groentebouillonblokje, grove mosterd, kerstomaatjes, komkommer, olijfolie, pasta en zwarte olijven

Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Kalfsrolletjes in madeirasaus

Ingrediënten:
bloem, champignons, doperwt, ei, gevogeltefond, kalfsfond, kalfsgehakt, kalfsvlees, kerriepoeder, laurier, madeira, oregano, pasta, peper, room, tijm, tomaat, ui en zout

Soort:
vlees