P. Lalbachan - De Caribische keuken

De Caribische keuken

Een boek van P. Lalbachan

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De Caribische keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De Caribische keuken is even uitnodigend als de prachtige eilanden zelf die de inspiratie tot dit boek hebben gevormd. In de creatieve recepten ligt de gemoedelijke levensstijl besloten van mensen die in dit paradijselijke gebied wonen: van Guyana tot Trinidad, Tobago, Barbados, Martinique en de grotere eilanden Puerto Rico, Jamaica, Cuba en de Dominicaanse Republiek.


Probeert u eens de visescovitch uit Jamaica, de verrukkelijke paratha roti uit Trinidad of de voortreffelijke Curaçaose pinda- en kippensoep. En serveert u voor de verandering op 25 december eens het beroemde kerstgerecht jug-jug uit Barbados. De recepten zijn toegankelijk en eenvoudig klaar te maken. Naast voor-, hoofd- en nagerechten treft u bovendien een keur aan bijgerechten, sauzen, broodjes, cakes, suikergoed en natuurlijk dranken.


De Caribische keuken is meer dan een verzameling verrukkelijke recepten. Pamela Lalbachan geeft daarnaast vele historische details, die verlevendigd zijn door haar passie voor dit gebied. De stijlvolle presentatie legt de overvloedige warmte en fleurigheid van de hele regio vast, zoals die wordt weerspiegeld in zijn verleidelijke keuken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken