Saus van harde eierdooiers (tartarensaus)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 75 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Soort:
saus/dressing/jus

Dit recept kent de volgende ingrediënten: azijn, eierdooier, mayonaise, olie, peper, sjalot, ui en zout. Bestel op ah.nl

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Mais met boter, zout en peper

Een recept uit Jamie Oliver, Marton Deuchars, David Loftus en Chris Terry - Jamie's dinners

Rivierkreeftjes In Saus Van Tomaten & Peper

Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Rog met witte peper op verse muntdoperwtjes

Een recept uit Jamie Oliver, Sroop Sunar en David Loftus - Te gast bij Jamie

Home made tagliatelle met courgette- en wortellinten & witte peper

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made