Saus van harde eierdooiers (tartarensaus)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 75 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Soort:
saus/dressing/jus

Dit recept kent de volgende ingrediënten: azijn, eierdooier, mayonaise, olie, peper, sjalot, ui en zout.

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Mais met boter, zout en peper

Een recept uit Jamie Oliver, Marton Deuchars, David Loftus en Chris Terry - Jamie's dinners

Kikkererwtenstoofpotje met tomaten en groene peper

Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Gepocheerde kip met zout gekruide freekeh

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Gebraden kipfilet met romige pompoen en Spaanse peper

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie