B. Bijsterbosch - Dieta Mediterranea

Dieta Mediterranea

Een boek van B. Bijsterbosch

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Dieta Mediterranea, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In een tijd waarin mensen steeds meer te maken krijgen met ziekte en chronische aandoeningen kunnen we er niet meer omheen; we moeten nu actief aan de slag met onze gezondheid!
We kunnen niet langer slechte voeding eten, enkel omdat het weinig calorieën bevat of omdat het snel klaar te maken is. Zeker niet met de wetenschap dat je lichaam langzaam ziek wordt van het tekort aan voedingswaarde en van het onschadelijk maken van giftige stoffen die in ons voedsel zitten.
Door het Dieta Mediterranea kun je gezond en lekker met elkaar combineren. In mijn jaren in Catalonië heb ik ervaren wat Dieta Mediterranea kan doen voor je gezondheid en je gemoedstoestand. Het is een dieet dat door vele medici is samengesteld en al jaren haar succes bewezen heeft. Maar het Dieta Mediterranea is vooral heerlijk genieten van goede voeding en een goed glas wijn. Je voelt de passie van de Mediterrane in je stromen en je wordt er gelukkig van.
Het Dieta Mediterranea is een levenswijze met een gratis vakantiegevoel. Lekker leven met de zon op je bord!
Houd van jezelf en kies voor het goede leven!

Bernadet Bijsterbosch is voeding- en suppletietherapeut en opgeleid op de Universiteit van Barcelona richting: Dieta Mediterranea. Ze heeft 16 jaar een eigen organisatie gehad voor trainingen en workshops op het gebied van persoonlijke groei, loopbaanbegeleiding, teambuilding en organisatieontwikkeling. Verder werkte ze als professioneel coach voor mensen met een burn-out en emotionele problemen voor bedrijven en arbodiensten.
Nu woont en werkt ze al weer jaren met haar man en zoontje in Barcelona en geeft workshops op het gebied van gezonde voeding, stresscounseling en koken in Catalonie.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken