Gestoofde bramen en custard met laurier en gin

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 317 in Plenty more .

Gang:
nagerecht
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Ricotta-bramentaartjes

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

gegratineerde bosvruchten met sabayon - gratin di frutti di bosco allo zabaione

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Tannenhonigparfait mit Brombeermark - Dennenhoningparfait met bramenpuree

Een recept uit  - Deutsche Küche

Hasseltse sabayon met braambessen

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.