Spoom met appelen en champagne

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 216 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Frans
Gang:
nagerecht
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Apfelcreme mit Mandelkronen - Appelcrème met amandelkroon

Een recept uit  - Deutsche Küche

Krab en zeeraket, kokkelgelei

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Gekonfijte eendenlever met sorbet van witte druifjes, poeder van beschuit en groene appel met pompoenpitolie

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Klares Apfelsüppchen - Helder appelsoepje

Een recept uit  - Deutsche Küche