Gestoomde rijst

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 192 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Japans
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegan / rijst

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tonijn trio

Een recept uit Sanne

De lekkerste sushi basisrecept

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Sushirolletjes

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Sticky spare ribs

Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken