Tonny Berentsen, Sierk Buwalda, Arne Dijkstra, Vincent van Keulen, Dietmar Baars, Marcel Wurster en Guido de Visser - Elementen

Elementen

de Kromme Dissel

Een boek van Tonny Berentsen, Sierk Buwalda, Arne Dijkstra, Vincent van Keulen, Dietmar Baars, Marcel Wurster en Guido de Visser

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Elementen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Michelin sterrenrestaurant De Kromme Dissel laat u alle elementen van de keuken zien in hun nieuwste boek!Voel de Aandacht, maak kennis met de verschillende elementen, die tafelen bij De Kromme Dissel tot een bijzondere culinaire reis maken. Het team van De Kromme Dissel geeft u, behalve een kijkje in de keuken, ook een goed beeld van de oorsprong van de diverse elementen waarmee in de keuken gewerkt wordt. De culinaire topfotografie van fotograaf Guido de Visser geven u een mooi beeld van de verschillende signaturen die de keuken rijk is.Beleef de Oorsprong, chefkok Tonny Berentsen en zijn team nemen u mee op zoek naar de beste, puurste en eerlijkste producten. Zij laten u hun nauwe samenwerking met de vaak kleinschalige producenten zien en gunnen u in dit rijk geïllustreerde boek een blik op de pure oorsprong van de mooiste ingrediënten. Maar dat niet alleen; ze laten zien hoe deze samenwerking hen inspireert tot het maken van de mooiste en heerlijkste gerechten!De Kromme Dissel is één van de oudste toprestaurants van Nederland en behoort tot de beste van Gelderland. De Kromme Dissel heeft al ruim 41 jaar een Michelinster waarvan de laatste 12 jaar onder leiding van chefkok Tonny Berentsen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken