C. MacFadden, M. Williams en Michelle M. Williams - Uit eigen keuken

Uit eigen keuken

Een boek van C. MacFadden, M. Williams en Michelle M. Williams

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Uit eigen keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Onder het motto ëGoed gereedschap is het halve werk´ zet culinair journaliste Christine McFadden het beste kookgereedschap voor elke culinaire klus op een rij

Met 50 heerlijke recepten van bekende chefkoks, waaronder Jamie Oliver, Ken Hom en Claudia Roden

Boordevol praktische foto´s die het gebruik van diverse materialen illustreren

Inclusief handige adressenlijst van winkels gespecialiseerd in keukengerei


Hoe fileer ik een vis, waarom hebben sommige koekenpannen een deksel en wat is een mandoline? Uit eigen keuken geeft antwoord op deze en nog veel meer vragen.
Onder het motto; ëGoed gereedschap is het halve werk´ zet culinair journaliste Christine McFadden het beste kookgereedschap voor elke culinaire klus op een rij. Naast tips voor onderhoud en aankoop wordt er, aan de hand van praktische foto´s, ook uitgelegd hoe de materialen gebruikt kunnen worden. Met dit boek staat niets je meer in de weg om nieuwe culinaire technieken uit te proberen! Wie niet kan wachten om het geleerde in de praktijk te brengen kan bovendien direct aan de slag met heerlijke recepten van onder meer bekende chefkoks als Jamie Oliver, Ken Hom, Claudia Roden en Madhur Jaffrey.

Uit eigen keuken; de perfecte handleiding voor iedereen die een passie voor koken en eten heeft!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken