Patty Harpenau en P. Harpenau - Feel Good Food

Feel Good Food

recepten voor het leven

Een boek van Patty Harpenau en P. Harpenau

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Feel Good Food, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In Amerika heeft iedere beroemdheid een Food Coach. In Nederland is de Food Coach nog niet zo bekend. Maar zou het niet heerlijk zijn om je eigen Food Coach direct te kunnen raadplegen? Om iemand te hebben die niet alleen kijkt naar wat je eet, maar ook naar waarom en hoe je eet?
Patty Harpenau is zo’n ervaren coach met een specialisatie in voeding en afvallen. Haar Feel Good Food-methode is geen dieet, maar een lifestyle voor het hele gezin. Een nieuwe manier van denken, eten, leven en beleven. Met recepten voor het leven, vol lekkere gerechten, bereid met verantwoorde ingrediënten.
Feel Good Food gaat over slow-food, mood-food, good-food, happy-food, kortom allemaal levensrecepten om van te genieten. Het boek is niet speciaal voor mensen die willen afvallen, maar voor iedereen die gezondheid belangrijk vindt, lekker in zijn lijf wil zitten en gezond en vitaal door het leven wil gaan.
In Feel Good Food staan de recepten van alle gerechten die we zo lekker vinden en waarbij we ons zo lekker voelen, maar dan bereid met verantwoorde ingrediënten: uitsluitend goede vetten en koolhydraten en slimme combinaties. Voorbeeld: Patty’s Pasta Carbonara: heerlijk voedzaam en gezond. En ook nog eenvoudig en snel te bereiden.
Maar Feel Good Food levert ook de recepten die je nodig hebt om je eetgedrag te verbeteren: recepten om stress tegen te gaan en om rust te vinden. Levensrecepten om te voorkomen dat je bijvoorbeeld negatieve gevoelens zult ‘weg-eten’.
Met Feel Good Food wordt de lezer uitgenodigd om aan den lijve te ondervinden hoe heerlijk het is om een eigen Food Coach te hebben.
Van Patty Harpenau verschenen eerder Ken je eigen hoofdmenu, Ken je eigen hoofdmenu-workshop. Naar aanleiding van het boek Feel Good Food worden er diverse (kook)workshops gegeven.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken