Meat
hoe je vlees moet kopen, bereiden en eten
Een boek van Lucy Malouf, Adrian Richardson en Dean Cambray
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Meat, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De Australische kok Adrian Richardson is een gepassioneerde vleesexpert die zijn uitgebreide culinaire kennis graag deelt met anderen. Met Meat brengt hij een ode aan zowel het dier zelf als aan de culinaire waarde van vlees. Richardson onthult alles wat hij weet over rund-, varkens- en lamsvlees, over gevogelte en wild. Hij vertelt waar goed vlees vandaan komt en wat er allemaal gebeurt voor het bij de slager ligt. Hij legt uit hoe je een goede slager vindt en waar je op moet letten als je vlees koopt.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.