Stef Klappe en S. Klappe - Tussen dekblad en tafelkleed

Tussen dekblad en tafelkleed

koken met tabak

Een boek van Stef Klappe en S. Klappe

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Tussen dekblad en tafelkleed, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

TUSSEN DEKBLAD EN TAFELKLEED

Vanaf het moment dat Columbus in 1492 voet aan wal zette in Amerika en ontdekte dat ‘rookwolken opstegen uit de neusgaten van de bewoners aldaar’, groeide de interesse voor tabak wereldwijd; het werd een geliefd product om te pruimen, te roken en te snuiven. Sinds kort is daar een bijzondere vorm van tabaksconsumptie aan toegevoegd: het gebruik van taBak als kruiderij in de keuken.

Nooit eerder in de geschiedenis van onze eetcultuur verscheen een kookboekje met uitsluitend receptuur over koken niet tabak. Een novum dus en om die reden voor verzamelaars van kookboekjes sowieso “een must”. Dit boekje bevat kort gezegd de uitstekende voorlichting van topkok Stef Klappe over het koken en roken van gerechten met tabak. Alle recepten in dit boek zijn van de meester zelf en proefondervindelijk tot stand gebracht. Van heinde en ver komt men tegenwoordig naar Kampen om in de Bottermarck te genieten van tongstrelende culinaire hoogstandjes. “Tabak kan in tal van gerechten juist heel goed als een kruiderij van heel bijzondere klasse worden aangewend,” aldus Stef Klappe


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken