Chadia Dahraoui, L. Loukili en C. Dahraoui - De keuken van Chadia en Latifa

De keuken van Chadia en Latifa

verhalen en recepten uit het alledaagse Marokkaanse leven

Een boek van Chadia Dahraoui, L. Loukili en C. Dahraoui

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De keuken van Chadia en Latifa, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Hoe wordt een Marokkaanse bruiloft gevierd? Wat gebeurt er bij het Suikerfeest? Welke lekkernijen serveren Marokkanen bij een geboorte?
Chadia Dahraoui en Latifa Loukili vertellen vol enthousiasme over de feesten die zij met hun familie vieren en over de achtergrond en betekenis van de gebeurtenissen. Ze vertellen wat ze bij de feesten serveren en hoe ze die gerechten bereiden.
De keuken van Chadia en Latifa bevat ruim 75 recepten, zowel voor de feestgerechten als ook voor gerechten die dagelijks gegeten worden. Chadia en Latifa geven tips voor de bereiding en uitleg over de ingrediënten en waar je die het beste kunt kopen. Het bijzondere van dit kookboek is dat het niet geschreven is door een chef-kok, maar recepten bevat zoals Marokkanen ze echt thuis maken. Couscous, muntthee, bestella, tajine, amandelkoekjes… al deze heerlijke, eenvoudig klaar te maken Marokkaanse gerechten vind je terug in dit kookboek!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken