L. Claessens, H. Kleinblatt en B. de Grove - De smaken van Belgie

De smaken van Belgie

koken met ingredienten van bij ons

Een boek van L. Claessens, H. Kleinblatt en B. de Grove

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De smaken van Belgie, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

DE SMAKEN VAN BELGIE
Witloof, aardbeien, grijze garnalen, schorseneren... allemaal traditionele Belgische producten die een brede waaier van bereidingsmogelijkheden toelaten. Zo leren de chef koks Livia Claessen en Henri Kleinblatt op een eenvoudige en doeltreffende manier hoe bijvoorbeeld de gerechten kabeljauw met garnalen en morilles, witloofsoep met zeevruchten of chocoladetaart met peren kunnen gemaakt worden. Ze hebben oog voor de natuurlijke smaak van de ingrediënten komen met verrassende en inspirerende eigentijdse bereidingsmogelijkheden en voegen er een eigen fusion tintje aan toe.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken