A.M. Reuzenaar en A. m. Reuzenaar - Eet je fit!

Eet je fit!

gezonde voeding voor meer energie, thuis en op het werk

Een boek van A.M. Reuzenaar en A. m. Reuzenaar

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Eet je fit!, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Eet je fit
Futloosheid vermoeidheid, slapeloosheid, stress….het lijkt wel of we daar steeds vaker last van hebben. Ondertussen lijkt het werk zich op te stapelen en lijkt er geen einde te komen aan al onze verplichtingen, zakelijk en privé. Waar halen we de kracht vandaan om dit alles voor elkaar te krijgen?
Wanneer voelden we ons ook alweer fit en blakend van energie?
In dit boek toont Anne Marie Reuzenaar aan dat de oplossing eigenlijk heel eenvoudig is. Door te kiezen voor gezonde voeding en ons lichaam van de juiste voedingsstoffen te voorzien, kunnen we ons al snel beter en energieker gaan voelen. In dit ‘nieuwe’ eetpatroon worden suiker, conserveermiddelen en geur-, kleur- en smaakstoffen gemeden, worden vetten beperkt toegepast en is een grote rol weggelegd voor vitaminen en mineralen. Een saai dieet, denkt u? Het tegendeel is waar! Door haar culinaire ervaring en creativiteit met elkaar te combineren, is Anne Marie Reuzenaar erin geslaagd originele, eenvoudige, maar vooral lekkere recepten te ontwikkelen, die zullen bijdragen aan een fit en energiek gevoel. Anne Marie Reuzenaar schreef eerder voor de Culinaire Boekerij de bestsellers Het heden ik kookboek en Het nieuwe ik kookboek.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken