H. Seehusen - Keukenkruiden van A tot Z

Keukenkruiden van A tot Z

Een boek van H. Seehusen

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Keukenkruiden van A tot Z, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De verschillende soorten en hun eigenschappen - heerlijke recepten en gebruik in de keuken - zelf kruiden kweken - geneeskrachtige werking.

Kruiden verrijken uw gerechten met hun unieke smaak en hun onvergelijkbare geur. Maar weet u welk kruid past bij welk gerecht? Weet u of u een bepaald kruid het best vers of gedroogd kunt gebruiken? En wanneer ontplooien de kruiden hun volle aroma? Deze gids helpt u kruiden te herkennen en een juiste keuze te maken uit het grote aanbod dat op onze markt aanwezig is. Verschillende kruiden worden in detail besproken: het gebruik in de keuken, de smaak, de oorsprong, de teelt, de oogst en de medische eigenschappen. Bovendien staat bij elk kruid telkens een smakelijk recept. Een gids om steeds bij de hand te hebben in de keuken!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken