D. Wynter en S. D'haens - Meesterlijke menu's

Meesterlijke menu's

creatieve recepten met feestelijke ingredienten

Een boek van D. Wynter en S. D'haens

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Meesterlijke menu’s, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Het ultieme ingrediënt voor een bepaald feestrecept bestaat niet. Wat wel van belang is, is de onberispelijke kwaliteit en de bereidingswijze van het -uiteraard- ultraverse product.
In Meesterlijke menu’s gaat een dozijn keukenchefs, in dienst van cateringbedrijf Sodexho, de uitdaging aan om met hun lievelingsingrediënten (gevogelte, vis, groenten, etc.) een feestelijk menu samen te stellen. Dit menu bestaat telkens uit een koud voorgerecht, een warm voorgerecht (soep of hapjes komen hier ook voor), een hoofdgerecht en een dessert. Tijdens de voorbereidingen vertellen de chefs tegenover food-journaliste Dominique Wynter honderduit over de link tussen ‘hun’ ingrediënten en de voorgestelde meesterlijke recepten. De onvolprezen Vlaamse topchef Geert Van Hecke voorziet het geheel van commentaar en geeft in een boeiende inleiding zijn visie op feestelijke ingrediënten. De smaakvolle foto’s van topfotograaf Steven D’haens zorgen voor peper en zout. Het resultaat: een feestelijk kook- en kijkboek met de boeiende confrontatie tussen kok en ingrediënt in de hoofdrol.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken