Hubrecht Duijker, H. Duijker en J. Rijpma - Smakelijke zaken

Smakelijke zaken

wijngids voor het zakenleven 2007

Een boek van Hubrecht Duijker, H. Duijker en J. Rijpma

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Smakelijke zaken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Hubrecht Duijker is de smaakmakende wijn-kenner van Het Financieele Dagblad. Zijn columns in dit blad worden jaarlijks gebundeld in de Wijngids voor het zakenleven. Ook dit jaar kunt u zich op de hoogte stellen van wijnontdekkingen uit de hele wereld, wijntrends en profielen van toonaangevende wijnbedrijven. Besproken worden onder meer Zuid-Afrika, Brazili Cataloni Provence,Zuid-Tirol, Georgia, Elzas, Duitsland, de staat Washington, Mallorca, Oostenrijk, Veneto, Nieuw-Zeeland, Californi n Bordeaux.
Collega Janna Rijpma heeft de wijnkennis en -tips van Duijker aangevuld en verpersoonlijkt door tien vooraanstaande wijngenieters uit de zakenwereld te interviewen. Zij vertellen over hun favoriete wijnen, restaurants en gerechten, en gunnen u een kijkje in hun caves. Dit boek is ideaal voor zakenrelaties en wijngenieters op niveau!
Hubrecht Duijker heeft inmiddels ruim negentig boeken op zijn naam staan, waarvan een groot deel in het buitenland is gepubliceerd. Zijn collega Janna Rijpma is vinoloog en wijnschrijver, lid van nationale en internationale wijnjury’s, organiseert ‘culi- en vino-entertainment’ voor het bedrijfsleven, publiceert in magazines en dagbladen en wordt evenals Duijker regelmatig als wijnexpert voor tv en radio gevraagd.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken