J. Rosso en S. Lukins - Het delicatessen kookboek

Het delicatessen kookboek

wereldse recepten van een beroemde traiteur uit New York

Een boek van J. Rosso en S. Lukins

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het delicatessen kookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Verfrissend: zo werden de gerechten van Julee Rosso en Sheila Lukins genoemd toen zij zich in het hartje van New York als traiteur vestigden. In een mum van tijd was The Silver Palate hèt adres voor goed en lekker eten. Zij werken met eenvoudige ingrediënten, maar wel van de allerbeste kwaliteit. Hun bereidingswijze en ook hun presentatie van de gerechten vindt men terug in fantasievolle menu’s, in originele serveer- en garneertips en in speciale traiteurnoties. “Wij koken elke dag vers en proberen klare, volle aroma’s te creëren. We mikken op gerechten die zowel heerlijk ogen als heerlijk smaken. Of het nu de huiselijke pot of klassieke gerechten betreft, ze moeten iets hebben van gezellig-samen-eten en zich onderscheiden door een persoonlijke toets in kleur, smaak en presentatie. Ons voedingspatroon is net zo rijkgeschakeerd als ons land: een mengelmoes van tradities”. En zo komt er uit New York een verrassend boek boordevol uitstekende recepten op elk gebied - een kwaliteitsboek voo


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken