Zahra Sethna en Z. Sethna - New York winkel- & restaurantgids

New York winkel- & restaurantgids

Een boek van Zahra Sethna en Z. Sethna

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals New York winkel- & restaurantgids, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Duizelingwekkend New York - winkel- & restaurantgids

Uptown window shoppen, celebrities spotten in Soho, lekker lunchen in Nolita, voor een cocktailtje naar East Village en uiteindelijk neerploffen in één van de hipste restaurants van Manhattan…Klinkt goed? Ervaar met de New York winkel- & restaurantgids en je creditcard in de hand hoe verrassend New York kan zijn.

Manhattan & meer
Duizelingwekkend veel winkels en restaurants maken deze metropool tot de ultieme bestemming voor een paar dagen weg. Zahra Sethna, journaliste en al jaren inwoner van Manhattan zette voor jou haar favoriete adressen op een rij. Het grootste gedeelte zit in Manhattan zelf, maar ook wat tips voor Brooklyn, Queens, Bronx en Staten Island. Kortom: de New York winkel- & restaurantsgids leidt je te voet of met de metro langs de spannendste adressen van New York.

Technische gegevens
De gids bevat ongeveer 200 adressen op 224 pagina’s. De gids is per wijk ingedeeld en alle adressen binnen een wijk liggen op loopafstand van elkaar. Het boek is voorzien van plattegrondjes per wijk en een overzichtskaart van het metronet. Dit alles gebonden in een stevige ringband. Alle adressen zijn door uitgeverij Mo’Media geselecteerd en staan gratis in de gids vermeld.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken