S. Lyness - Lekker koken met stoom

Lekker koken met stoom

heerlijke gerechten met weinig vet uit de elektrische stoomkoker

Een boek van S. Lyness

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Lekker koken met stoom, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Koken met de elektrische stoomkoker: sneller, lekkerder en gezonder.

De elektrische stoomkoker is aan een flinke opmars bezig. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen en gemakken van deze nieuwe manier van koken. En die zijn niet gering.

Elektrisch stomen is sneller. Er komt geen boter of vet aan te pas en de voedingsmiddelen worden beter vastgehouden. Het is dus ook gezonder. Bovendien kan het niet aanbranden en hoeft u als u klaar bent minder op te ruimen.

Lekker koken met stoom is het ideale boek om uw elektrische stoomkoker optimaal te gebruiken. U kunt een wereld van verrukkelijke en onverwachte smaken tevoorschijn toveren. Stephanie Lyness laat zien hoe u de heldere smaak uit groenten kunt gebruiken voor voorbeelden Champignons gevuld met panzanella; hoe u de zoete smaak van vis behoudt in Zeebaars met frisse mangochutney; en hoe u de vochtige en sappige kwaliteiten van kippenvlees maximaal benut in Gemarineerde kipoteletten. En wat de desserts betreft: het chocoladebrood en de citroen kaastaart smaken nog beter dan hun naam doet vermoeden.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken