Arthur Agatston - Het South Beach Dieet snel en gemakkelijk kookboek

Het South Beach Dieet snel en gemakkelijk kookboek

Een boek van Arthur Agatston

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het South Beach Dieet snel en gemakkelijk kookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Een South Beach dieet kookboek voor drukke mensen en snelle koks!
Verrukkelijk eten dat ook nog eens goed voor je is - dat is de basis van net South Beach dieet en de reden dat miljoenen mensen over de hele wereld het dieet hebben gekozen als een nieuwe manier van eten om een levenlang vol te houden. Goed voor hun gezondheid hun taille.
Het South Beach dieet Snel & Gemakkelijk kookboek bevat meer dan 200 heerlijke recepten die stuk voor stuk snel klaar zijn, gemakkelijk zijn te bereiden die passen in het dieet! De kleurenfoto’s doen je het water in de mond lopen. Recepten als Karnemelkwafels met jam, Notenbrownies en Kipfilet met spinazie & geitenkaas doen allerminst denken aan een dieet. Dus, waar wacht je nog op?
Het South Beach dieet - het smakelijke uitgebalanceerde dieet waarbij je kunt eten wat je wilt en tegelijkertijd gewicht verliest.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken