190 recepten uit de keukschool van Alain Ducasse
stap voor stap
Een boek van Alain Ducasse
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 190 recepten uit de keukschool van Alain Ducasse, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Kook mee in de stijl van de wereldberoemde meester: chef-kok Alain Ducasse!
Receptuur geschikt voor dagelijks gebruik én voor bijzondere gelegenheden
Toegankelijk voor amateurkoks van elk niveau door stap-voor-stap-techniek
Uitgebreide informatie over keukengerei, producten en basisrecepten
Alain Ducasse, chef-kok en entrepreneur, is wereldberoemd vanwege zijn kennis van de Provençaalse keuken. Zijn meer dan twintig restaurants ontvingen in totaal 19 Michelinsterren. Beroemd is zijn restaurant Jules Verne op de tweede etage van de Eiffeltoren in Parijs. Daarnaast bezit hij meerdere hotels en landgoederen verspreid over de wereld. Nadat Ducasse al eerder een opleiding voor professionele koks overnam, opende hij in 2009 in Parijs een kookschool voor amateurs. Hij is een groot voorvechter van het verspreiden van culinaire kennis onder het grote publiek.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.