Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Spicy

Marie Claire Spicy

Een boek van Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Marie Claire Spicy, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Marie Claire spicy is een verzameling van rijke, warme en gezonde recepten waarin gebruik wordt gemaakt van ingredi en als tomaten, paprika en rode pepers.
Om de Marie Claire traditie voort te zetten zal ook dit boek je inspireren door de moderne en frisse benadering van koken en entertaining.
In Marie Claire spicy staan recepten die eerder zijn verschenen in de ultieme keuken, de party keuken, de verse keuken en de wereld keuken.
Michele Cranston is al jaren de food editor van de Australische Marie Claire. In de afgelopen 20 jaar heeft ze veel ervaring op gedaan op het gebied van koken en styling, maar heeft ook in diverse restaurants gewerkt, heeft haar eigen lunchroom/caf n schrijft ze al jaren voor een catering productie bedrijf. De unieke kookstijl van Michele laat je de liefde zien voor verse smaken, knapperige groenten en heldere kleuren.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken