Petrina Tinslay

We hebben 15 boeken van Petrina Tinslay waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Petrina Tinslay? Registreren is gratis!

Boeken van Petrina Tinslay

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Petrina Tinslay

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Crispy

Diner / voorgerecht uit Marie Claire Crispy:

Krab- en waterkerssalade

Ingrediënten:
gele paprika, koriander, lente-ui, lichte olijfolie, limoensap, palmsuiker, rode peper, tamarindewater, vers krabvlees, vissaus en waterkers

Soort:
salade
Een recept uit Donna Hay en Petrina Tinslay - De pure keuken

Recept uit De pure keuken:

Perzik-vanilletrifle

Ingrediënten:
cake, mascarpone, perziken, poedersuiker, suiker, vanille-extract, vanilleroom, vanillestokje en zoete dessertwijn

Een recept uit Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Crispy

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Marie Claire Crispy:

Bonensalade

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, dijonmosterd, olijfolie extra vergine, sperziebonen, suiker, walnotenolie en witte bonen

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Crispy

Lunch / lichte maaltijd uit Marie Claire Crispy:

Zalm en limoen viskoekjes

Ingrediënten:
broodkruim, citroenblad, citroengras, ei, groene sla, koriander, lente-ui, limoen, plantaardige olie, rode peper, vissaus, witte peper en zalm

Een recept uit Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Crispy

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Marie Claire Crispy:

Soja-rosbief met zoetzure gember

Ingrediënten:
daikon, gemberwortel, komkommer, mirin, norivel, ossenhaas, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus en zoetzure gember

Keuken:
Oosters
Een recept uit Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Crispy

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Marie Claire Crispy:

Gebakken tonijn met citrusblad en pinda's

Ingrediënten:
djeroek poeroet, gemberwortel, javaanse suiker, komkommer, koriander, limoensap, pinda, rode chilipeper, sereh, sesamolie, tamarindewater, tonijnfilet en vissaus

Keuken:
Aziatisch
Alle recepten van Petrina Tinslay