Ingemaakt ei

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 181 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Internationaal
Gang:
snack / bijgerecht
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gehakte haring

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Cider batter

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Gehakte haring met gember

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Gepekelde eieren

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman