Druiven- of kersentaart met port

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 874 in De dikke vegetariër .

Gang:
traktatie
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Bereidingstijd:
150 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Gebruik de Zoete taartbodem (blz 867).

- ongeveer 2 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Druivenjam - marmellata d'uva

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Zoete wijn

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Druiven-ijslolly's

Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Mascarpone Wijnroom

Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch